Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Jeugdopleiding krijgt nieuwe impuls

De jeugdopleiding krijgt vanaf 14 oktober 2019 een nieuwe impuls door een twee-jarig contract met Dennis van den Ijssel aan te gaan.
Van den IJssel heeft het bedrijf “De complete techniek” van waaruit hij amateurverenigingen helpt ontwikkelen. SJC heeft de ambitie om een uitstekend georganiseerde jeugdopleiding te krijgen zodat SJC talenten blijven doorstromen richting de seniorenselectie. We willen natuurlijk zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers in SJC 1 zien schitteren, toch?
Wij hebben van den IJssel gevraagd om SJC te ondersteunen in het maken van een concrete opleidingslijn. SJC wil bereiken dat selectieteams vanaf de JO8 tot en met JO19 met eenzelfde spelopvatting haar wedstrijd speelt. Het technisch hart van SJC , dat gevormd is uit een samenstel van échte SJC-ers, heeft in twee sessies bijgedragen aan het beschrijven van het SJC- dna dat terug moet komen op het speelveld . Die wens zal van den IJssel voor ons op papier gaan zetten, maar belangrijker, in de praktijk helpen brengen.
Van den IJssel gaat onze trainers helpen de oefenstof over te dragen aan het team door bijeenkomsten te organiseren en aanwezig te zijn bij enkele wedstrijden.
Door het ontwikkelen van een opleidingslijn gaan spelers eerder structuren herkennen en zal doorstromen naar een hogere lichting eenvoudiger worden. Ook zal het eraan bijdragen dat trainers elkaar kunnen vervangen aangezien er in een herkenbare structuur getraind zal gaan worden.
Uiteraard worden niet-selectieteams en damesteams uitgenodigd om bij deze bijeenkomsten aanwezig te zijn, deel te nemen en te profiteren van deze mooie ontwikkeling. Iedereen is welkom.
Een mooie nieuwe stap in de professionalisering van de jeugdopleiding!
De technische commissie jeugd.