Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Kennismakingstraining seizoen 19/20 - (voor jongeren onder 8)

Graag nodigen wij toekomstig voetballers uit voor een eerste kennismakingstraining op zaterdag 20 april van 10.00 tot 11.30.
Tijdens deze training kunnen we kennismaken, krijgen jullie een beeld van ons trainers en wij een beeld krijgen van de spelers/ speelsters t.b.v. de voorlopige teamindeling. Voorlopig, omdat er in de zomer nog zoveel mutaties zullen zijn dat het onmogelijk is e.e.a nu al definitief vast te leggen. 
 
Voor wie
Deze kennismaking is voor alle spelers/ speelsters geboren tussen 1 oktober 2011 en 31 maart 2013, die óók volgend jaar (denken te) willen voetballen. Dus twijfel je nog, gewoon lekker meedoen!
 
Wel even inschrijven
Als jullie toekomstig voetbaltalent komt willen we je graag vragen even in te schrijven via dit korte formulier. Wij krijgen dan een goed beeld van de opkomst. Inschrijven door hier te klikken.

Wat is het belang van deze training?
Niet zo groot hoor. Het is echt louter een kennismaking en als jullie niet kunnen: geen probleem. Het is géén selectiedag! Mochten jullie niet kunnen maar wel willen voetballen volgend jaar, dan kun je het formulier ook invullen met de optie: "Ik wil, maar kan niet. Wel wil ik volgend jaar (waarschijnlijk) op voetbal!"  
 
Zijn er vragen of onduidelijkheden? Mail dan gerust naar Raymond: rbj.salman@gmail.com
 
Alvast bedankt en tot snel!