Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Nieuw trainers duo MO-19 Seizoen 2020-2021

​Dit bericht willen we graag beginnen met het bedanken van Robin Gerlof voor al zijn inspanning met "zijn" meiden. Robin heeft aangegeven niet met "zijn" meiden mee te gaan naar de MO-19.
De nieuw gevormde stuurgroep Dames is op zoek gegaan naar een nieuwe trainer en om de spreekwoordelijke lat nog wat hoger te leggen, het liefst 2 trainers. De stuurgroep was er al snel uit dat het voor deze leuke groep meiden van belang was dat het de voorkeur had om iemand binnen de club te vinden. En die is gevonden, 2 zelfs!
 
Met trots kunnen wij u vertellen dat voormalig speelster, Francis Wijnands, die vervroegd stopt met voetballen wegens het abrupte einde van seizoen 2019-2020 gezamenlijk met een andere goede bekende van de club Max Bel, het nieuwe trainers duo wordt van de MO-19!
 
Gezien het nieuwe beleid bij de heren, eigen jeugdspelers zoveel mogelijk laten doorstromen naar de selectie, gaan zij een samenwerking aan met de trainer van Dames 1 Willem Jan de Ruijter. En zal op deze manier eenzelfde beleid bij de dames tak van de vereniging gaan gelden.
 
U ziet de stuurgroep Dames binnen onze vereniging doet goed werk, volgend seizoen zal er in elke leeftijdscategorie een meiden team op de velden te bewonderen zijn!
 
Dat maakt je een trotse SJC-er!