Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

nieuwbouw nieuws 5 maart

De afgelopen weken is er flinke voortgang geboekt in de bouw. Vrijdag 5 maart zijn er foto’s gemaakt op de bouwplaats.

 
Van buitenaf is het een grote verrassing, maar ondertussen beginnen de contouren van het nieuwe gebouw vorm te krijgen.... ter verduidelijking, de foto's zijn genomen vanuit de nieuwe verzonken sporthal. Nog een hoop te doen, maar het vordert!!!
Op de foto’s is te zien hoe de sporthal steeds meer vorm krijgt. Vanuit de sporthal vloer kijk je naar de kleedkamers met daarboven de binnentribune van de sporthal. Ook is te zien dat dat de wanden van de liftschacht op de 1e verdieping al zijn aangebracht.  
 
Ook op de begane grond wordt voortgang geboekt. Op de foto zijn de ingangen naar de eerste zes kleedkamers te zien. Boven de kleedkamers is de liftschacht te zien.


Het wordt spannend wanneer de grote betonnen liggers, die het dak van de sporthal gaan vormen worden gemonteerd. Als bouwcommissie hopen we dat dit de komende week al kan gaan gebeuren, maar dat is nog niet zeker.
 
Wel wordt op maandag 8 maart, in overleg tussen het bestuur en de gemeente, de tijdelijke bespreekruimte weggehaald. Dit is noodzakelijk om ruimte te maken voor de bouwplaats.
 
De bouwcommissie