Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Nieuwe Corona maatregelen per 29 september 2020

Als gevolg van de nieuwe corona-maatregelen gelden met ingang van dinsdag 29 september 2020 de volgende maatregelen: 
 
  • De tent, kantine en kleedkamers zijn gesloten, ook voor wedstrijdbesprekingen en vergaderingen, de toiletten zijn wel open.
  • De commissiekamer is geopend maar alleen voor de hoogst noodzakelijke activiteiten rondom wedstrijden en voor maximaal 3 personen tegelijk. Dus niet voor vergaderingen en/of andere besprekingen.
  • Selectie bijeenkomsten / teambesprekingen dienen plaats te vinden op de tribune, of gewoon op het veld / dug-out.
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan bij wedstrijden en trainingen.
  • Voor bezoekende verenigingen geldt dat er t/m JO&MO 12 - 4 begeleiders zijnde ouders/chauffeurs worden toegelaten en voor de JO&MO 13 t/m JO19 - 6 ouders/chauffeurs.
  • Omkleden dient zoveel mogelijk thuis te gebeuren. Er zijn alleen kleedkamers beschikbaar op wedstrijddagen voor Zaterdag 1, Zondag 1 & 2 en Vrouwen 1 en de scheidsrechters.
  • Er wordt geen limonade of thee uitgedeeld.
  • Het is niet toegestaan om zelf alcoholhoudende drank mee te nemen en te nuttigen tijdens training en of wedstrijddagen. 

Al deze maatregelen zijn erop gericht groepsvorming en daarmee het risico van besmettingen te voorkomen. Voor iedere bezoeker die zich op ons complex bevindt, blijven uiteraard alle andere maatregelen en adviezen van kracht: 1,5 afstand houden, drukte vermijden, geen handen schudden, veel handen wassen, hoesten en niezen in de elle boog. Blijf thuis als je gezondheidsklachten hebt.
 
De nieuwe overheidsmaatregelen roepen nog veel vragen op. Door de veiligheidsregio’s, gemeenten en KNVB wordt hard gewerkt om die te verduidelijken. Woensdag 30 september ontvangen wij hierover meer gedetailleerde informatie van de KNVB.  Een update van de maatregelen volgt zo snel mogelijk. We hopen op een ieders begrip en medewerking.
 
Bestuur v.v. S.J.C.