Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Nieuws van Zaterdag 1

Ja zou uw wel denken ?
Die meeuw schreef toch even niet over sjc zaterdag 1 ? Daar had ik een reden voor en met goed overleg daar even mee gestopt ! Tuurlijk werd er veel in de media over gesproken en in de club !
Sjc zaterdag 1 zal degraderen in deze echt zware 4e klasse waar liefst 3 ploegen degradeerde en 2 nacompetitie moeten spelen Maar ook werd gezegd het is over en uit met deze groep en ieder zal zijn eigen weg gaan !
Nou echt ! Mooi niet ! Sjc zaterdag 1 blijft bestaan en gaat volgend jaar gewoon verder in de 5e klasse zaterdag ! En ik denk zelf dat dat best wel goed zal komen?
Reden de laatste wedstrijden die sjc zaterdag speelde waren geen verkeerde ! Je ziet als de groep compleet is dat er best leuk voetbal word gespeeld en resultaten kunnen worden geboekt Verleden week lsvv Verlies ! Maar zo onverdiend wat zelfs lsvv zei na afloop ! Maar ja het is het gemis aan kansen afmaken ! Want Jezus wat hebben we er dit jaar wat gekregen mannen ! Dan hadden wedstrijden zeker anders geworden met een ook een compleet elftal !
Nou zaterdag was de laatste competitie wedstrijd en stond Hazerswoudse boys thuis op het programma! Uit net aan verloren met 2-1 maar ook ongelofelijk hun ook gedegradeerd! Tw dat we 3 jaar voor de Corona samen om het kampioenschap vochten en wij met nog een paar wedstrijden te spelen al zelfs 7-8 punten voor stonden en het kampioenschap niet kon uitblijven! Helaas gooide Corona dat hele feest in de war omdat we de competitie niet uitspeelde ! Zonde dit omdat we toen trainer piet Alders een mooi afscheid hadden willen geven!
Nu 3 jaar daarna degradeer je samen met Hazerswoudse boys en kickers 69 naar de 5e klasse En spelen Woubrugge en ongelofelijk lsvv !! Voor de nacompetitie ! Zaterdag wilde sjc zaterdag de reeks mooi afsluiten in deze competitie om het trainings en begeleiding rob - Ries en Lars en speler Mark een mooi afscheid te geven ! En dat is gelukt !
Sjc zaterdag speelde een van zijn beste wedstrijden van het seizoen en werd Hazerswoudse boys met maar liefst 5-2 verslagen en dat zeker wel 8-2 had kunnen zijn Prachtige doelpunten en een om in te lijsten zal willem van zuilen zeggen van dandy ! Ook afscheid speler onze Mark maakte nog 2 goals en werd er na afloop met een erehaag afscheid genomen van trainers begeleiding en spelers ! Chappo voor de afgelopen jaren !
En blijf sjc trouw op een of andere manier ! Tot slot wil ik zeggen dat sjc zaterdag dus door gaat onder een nieuwe jonge trainer ! Die trainer is niemand anders dan sjc er Danny Hazenoot Trainer bij sjc en ADO denhaag Ook zijn er zeker nieuwe spelers binnen gehaald door de tc van de zaterdag 1 ! Dat verdiend applaus