Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Poule-tje van jeugdtrainers

Je kent het gevoel vast: ik zou best voetbaltraining willen helpen geven, maar geen 3 avonden per week en dat een seizoen lang, maar gewoon eens af en toe, als het nodig is. En trouwens kan ik dat wel, training geven?
 
Voor de jeugdopleiding van SJC zijn we op zoek naar enthousiaste voetballers die af en toe eens willen helpen. Jong of oud, man of vrouw, we kunnen je goed gebruiken.
 
De training van de gehele jongste jeugd (JO8 tot en met JO11) wordt vanaf september 2019 gecoördineerd door voetbalschool Play to Improve. Voorafgaand aan de training staan de oefeningen al klaar. Jouw taak is om maximaal 10 kinderen te begeleiden bij het uitvoeren van de oefening. Je hoeft de training dus niet zelf te verzinnen. Jongere trainers kunnen hierdoor onder begeleiding van Play to Improve ook het trainersvak ervaren. 
 
Ook wil SJC de trainers in de bovenbouw ondersteunen. Denk hierbij aan het helpen klaarzetten van oefeningen en te helpen om de training goed te laten verlopen. De training wordt verzorgd door de trainers, maar ze kunnen hulp gebruiken zodat uw kind meer spelplezier ervaart en meer uit haar training haalt.
 
Voor jeugdspelers en speelsters die zich aanmelden heeft SJC een (kleine) financiële vergoeding over omdat we het stimuleren als jeugdspelers zich inzetten voor de club.
 
Ben je geïnteresseerd, meld je dan snel bij mij aan.
 
groeten!!
 
Wichard Verlaan 06-46275743