Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

presentatie Allard Lindhout voor scheidsrechters

Voor alle vrijwillige scheidsrechters van de met Alphense Boys samenwerkende amateur verenigingen hebben wij Allard Lindhout (internationaal scheidsrechter) bereid gevonden een presentatie te komen geven op vrijdagavond 13 maart van 19.30 tot 21.00 uur in de kantine van Alphense Boys. 

Allard Lindhout floot in zijn jonge jaren (was toen pas 16 jaar oud) al regelmatig wedstrijden bij Alphense Boys (herfst en kerst toernooien en oefenwedstrijden) en was o.a. in 2007 de scheidsrechter van de bekerfinale van de toenmalige C1 van Alphense Boys.

Als 23-jarige (2010) debuteerde hij al in het betaalde voetbal. Sinds 2015 fluit hij ook wedstrijden in de eredivisie.

Allard (32) woont nog steeds in Warmond en is onlangs gepromoveerd tot internationaal scheidsrechter en zal naast een boeiend verhaal over zijn carrière ook diverse videobeelden laten zien van beslissingen waarover dan gediscussieerd zal worden. De presentatie zal ongeveer 1½ uur duren. Natuurlijk hopen wij dat er ook diverse vragen aan Allard gesteld worden. Hierbij nodigen wij dus alle scheidsrechters van jullie vereniging uit om deze zeer leerzame presentatie bij te wonen. De toegang is (uiteraard) gratis.

Graag even aan ondergetekende laten weten wie er van jullie club komen (graag naam, emailadres en telefoonnummer). Ze mogen zich ook rechtstreeks bij mij melden. 

Met vriendelijke groeten, 

Paul Bahlmann

(TC Alphense Boys).

Paul.Bahlmann@hetnet.nl
06-51807802