Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Reisbureau de Haan: Balsponsor SJC1: Longa'30

Welkom bij Reisbureau de Haan

Reisbureau De Haan geeft al meer dan 40 jaar onafhankelijk reisadvies. Wij houden daarbij altijd één doel voor ogen: voor u persoonlijk de best passende reis vinden! Van wintersport tot citytrip, van verzorgde rondreis tot wandelvakantie, van cruise tot zakenreis.
 
Wij werken servicegericht met passie in ons werk, een uitgebreide kennis van de reiswereld, maar het meest trots zijn wij op onze benadering. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij de reis willen vinden die het beste bij u past, ook als deze niet in de brochure staat! We stellen met plezier een vakantie voor u samen, want uw mooiste reis is onze uitdaging.

Zo vaak mogelijk gaan we zelf op reis om de leukste plekjes, nieuwe bestemmingen en de beste hotels voor u te bezoeken.
 
Uw vakantie is onze zorg, dus helpen wij u ook graag bij het regelen van extra’s zoals reisverzekering, autohuur, visumaanvraag, stoelreservering, en alles wat uw reis compleet maakt !
 
Reisbureau De Haan is aangesloten bij ANVR en SGR zodat u onbezorgd op vakantie kunt.
 
Komt u gezellig bij ons langs? Een kopje thee of koffie staat voor u klaar. Uiteraard kunt u ook een email sturen of telefonisch contact opnemen. Wij gaan direct aan de slag om uw ultieme vakantiebeleving mogelijk te maken!
 
Graag tot snel!
Groetjes van Johanna, Cindy, Cynthia en Anita.