Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Rinus Caspers overleden

In de nacht van zaterdag 13- op zondag 14 juli is clubman Rinus Caspers overleden We durven wel te stellen dat bijna iedereen Rinus kende. Hij sloeg geen weekend over bij SJC en was altijd te vinden bij zijn vrienden in zijn vaste hoekje aan de bar. Rinus is ongeveer 72 jaar lid geweest van SJC, heeft één keer in het vlaggenschip van SJC mogen spelen tegen Rijnsburgse Boys. Verder voetbalde hij niet onverdienstelijk in het 2e en 3e elftal van zijn zwart-witte club in zijn actieve voetbalperiode.

Daarnaast was Rinus een clubman ‘pur sang’ die met een flinke dosis humor het vrijwilligerswerk nimmer schuwde. Dagelijks was hij in de vroege uren van de dag te vinden op het complex om, bijvoorbeeld, de prullenbakken te legen en een lekker bakkie koffie met zijn “maten” te drinken. Ook in de 3e helft van de Wandelvoetballers liet hij steeds vaker zijn gezicht zien. Zijn plekje aan de bar in de kantine blijft leeg en is er bij de kruk in de hoek van de bar een tekst geplaatst: “Gereserveerd voor Rinus”.

Rinus was Lid van Verdienste van SJC en is 84 jaar geworden.

De begrafenis van Rinus is vastgesteld op maandag, 22juli aanstaande en zal aanvangen om 10:30 uur in de kapel op de RK Begraafplaats aan de Gooweg. Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren in Hotel Restaurant "Royal", Voorstraat 76 in Noordwijk.

Namens het bestuur,
Herman Meijvogel