Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Sinterklaas bij SJC

Woensdag 23 november was het eindelijk weer zover! Sinterklaas bracht een bezoek aan V.V. SJC.

Ondanks het natte weer stonden 120 kinderen van de Ukkies/Toppers, JO8 en JO9 te springen om in hun Piet of Sint voetbal outfit de Pietentraining te volgen.
De trainers van deze jeugdspelers hebben samen met Play2improve én de voetbalpieten een speciale pietentraining verzorgd. Elke 10 minuten werd er gewisseld van trainingsspelletje, waarbij de pieten hun voetbaltrucjes lieten zien tot plezier van de kinderen. In dit circuit mochten de kinderen ook een bezoek brengen aan Sinterklaas en Piet, hierbij kregen de kinderen lekker pepernoten en wat te drinken. Ondertussen kreeg Sinterklaas allerlei vragen en verhalen te horen. Zo werd er thuis veel gebeld met Sinterklaas en vroegen veel kinderen wanneer zij hun schoen mochten zetten. Sinterklaas vertelden dat de kinderen wel 2 schoenen tegelijk mochten zetten! Nou dat beloofd wat....

Aan het eind van de training kregen alle kinderen hun Pietendiploma, zakje pepernoten, manderijn (met dank aan De Mannen van Verhoek) en een leuk kado mee naar huis.

Het was een geslaagde middag voor de jongste jeugd van SJC!