Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC helpt mee

Ons verenigingsleven ligt stil, geen trainingen geen wedstrijden even helemaal niets....
Dat doet best een beetje pijn, een vereniging die staat voor Strijd, passie en vriendschap staat ten tijden van Corona helemaal stil.

Toch willen wij als vereniging de kernwoorden van onze vereniging in gaan zetten, we willen strijden tegen Corona, passievol zijn naar een ieder die dat nodig heeft in deze tijd en met vriendschap diegene die het moeilijk hebben een steuntje in de rug geven. Wat willen we doen?

Wij willen heel graag met onze leden, onze vrienden, onze strijders, de handen in 1 slaan om mensen die het zwaar hebben even in het zonnetje te zetten, te laten weten dat ze niet worden vergeten. 

Ons eerste (en zeker niet laatste) evenement is de cupcakes verzorgen voor de bewoners van Groot Hoogwaak, gezien de enorme aantal likes die we nu al hebben, zouden wij wij niet zijn als we een plan B hebben!

Dus denk niet bij jezelf er zijn al zoveel mensen die meebakken, ik hoef niet meer, bak gerust gewoon mee! Hoe meer cakejes hoe meer mensen we blij kunnen maken! Dus bak mee, lever in Woensdag de 22e tussen 14:00 en 15:00 op het parkeerterrein van SJC!

Volg en like deze actie door hier te klikken.

SJC Dames-tak