Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC helpt mee: einde actie

Lieve SJC-ers en iedereen die ons geholpen heeft de afgelopen weken met onze acties,

Wat hebben we met zijn allen een geweldige actie neergezet! 5 weken lang zijn we met zijn allen bezig geweest om mensen te laten weten dat we ze niet vergeten!
We hebben cupcakes gebakken voor Groot Hoogwaak, we hebben tekeningen gemaakt en brieven geschreven voor iedereen die het even nodig had, we hebben papieren bloemen gemaakt voor Sint Jeroen, we hebben boodschappen ingezameld voor de voedselbank en vandaag hebben we de bewoners van de Fasehuizen van Willem vd Bergh verblijdt met heerlijke zelfgemaakte koekjes! Elke actie was een succes, mede door jou en door u! Bedankt dat u ons zo ondersteund heeft op welke manier dan ook!

Ik wil hieronder toch de aandacht vestigen op een aantal personen die dat verdienen! 

Allereerst onze voorzitter, bedankt Herman, dat we deze actie mochten doen uit naam van SJC! Bedankt dat je er elke week weer was, heeft ons en mij zeer goed gedaan!

Dan Nicolet, ook iedere week weer hard bezig met onze actie en op de achtergrond met de organisatie, bedankt Niek!

Marijke, bedankt topper, dankzij jou is korfbalvereniging Fluks betrokken geraakt bij onze acties, dat heet verbinden! Bedankt dat ook jij er elke week weer was!

Petra, ondanks jou drukke werk heb je gedaan wat je kunt en daar wil ik je voor bedanken topper!

Mede door de hierboven beschreven mensen is deze actie zo een succes geworden!

Ik kan me het Zoom overleg met Herman nog goed herinneren, hoe kunnen we in deze tijd toch onze leden bereiken? Kunnen jullie eens meedenken? En zo geschiedde..... 

Bedankt lieve mensen dat jullie er met zijn allen voor hebben gezorgd dat SJC zeer zeker weer op de kaart is gezet! Met Strijd, Passie en Vriendschap!

Vandaag was onze laatste actie, het verenigingsleven kan rustig aan weer opgebouwd worden, de kinderen mogen 8 Juni weer volledig naar school. We gaan weer rustig aan naar het nieuwe normaal!

Rest mij jullie allemaal heel veel gezondheid toe te wensen, voor nu en voor later. En uit de grond van mijn hart te zeggen dat ik een trotse SJC-er ben!

#staysafe

#denkaanelkaar

#hopelijktotsnel 

Liefs,
Francis