Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC helpt mee actie nummer 4

Lieve mensen,Er moet ons even iets van het hart, het is werkelijk hartverwarmend hoe onze acties op worden gepakt, door SJC-ers voor Noordwijkers! ! De reacties die we krijgen van zowel de makers als de ontvangers, in 1 woord: geweldig! Bedankt daarvoor!
Ondertussen is het (alweer) tijd voor actie nummer 4!
Aan deze actie kan iedereen meedoen en we hopen ook dat er massaal meegedaan wordt!
We gaan boodschappen inzamelen voor de voedselbank, ook deze organisatie en hun cliënten hebben het zwaar momenteel, waar de voedselbank normaal gesproken heel wat artikelen geschonken krijgt merken ook zij dat de Corona Crisis er in hakt. Vele voedselbanken hebben hun deuren daardoor al moeten sluiten zoals u wellicht in het nieuws heeft moeten vernemen. Voedselbank Noordwijk draait nog en dat willen zij, en wij ook, natuurlijk graag zo houden!
We hebben een lijst ontvangen van de voedselbank met producten waar op dit moment het meest behoefte aan is;
- Koffie, en dan oploskoffie-pads of gemalen koffie
- Rijst en pasta
- Blikgroenten
- Zonnebloemolie
- Soep, liefst in blik of zak
Die producten zijn het hardst nodig, betekent niet dat andere producten niet nodig zijn, eigenlijk is alles hard nodig dus.
Dus onze vraag is gaat u boodschappen doen? Neemt u dan wat extra's mee voor de voedselbank.
De inzameling is zoals gewoonlijk wederom op de Woensdag (13 Mei) tussen 14:00 en 15:00 op het parkeerterrein van SJC!
Omdat we hopen dat er heel veel mensen mee zullen doen met deze actie hebben wij besloten om meerdere inzamelings momenten te hebben!
Zoals u wellicht weet traint onze jeugd weer. Dit betekent dat er weer leven is op het sportpark! Uit eigen ervaring kan ik u vertellen, dat is geweldig om te zien, SJC leeft weer een beetje, het begin is er!
U begrijpt dat vanwege de Corona maatregelen de trainingen "besloten" zijn, geen ouders, heen toeschouwers tijdens trainingen, het sportpark is alleen open voor de jeugdspelers en de trainers!
Om dit in goede banen te leiden is er ieder Trainings moment een zogeheten toezichthouder aanwezig op SJC, Deze houdt in de gaten dat de regels nageleefd worden. En juist van die toezichthouder kunnen en mogen wij gebruik maken voor deze inzameling! Zij zijn te herkennen aan de gele hesjes of de gele jassen die zij dragen.
Mocht u dus niet in de gelegenheid zijn om naar het inlever moment op Woensdag te komen, dan kunt u, u boodschapjes meegeven aan u kind zodat deze het kan inleveren bij de toezichthouder, of u geeft het zelf af bij de toezichthouder. Mocht u zelf u boodschappen af komen geven houdt u er dan alstublieft wel rekening mee dat u NIET het sportpark op gaat!