Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

SJC JO17 wint Easter Open 2019

Op zaterdag 20 en zondag 21 april nam SJC JO17 deel aan het Easter Open bij Ter Leede (internationaal toernooi).

Op zaterdag won de JO17 zijn 3 wedstrijden waarbij we het opnamen tegen Ter Leede (4-0),  Cuckfield Cosmos (3-0) en Barnsley (1-0).

Op zondag draaide het een stuk minder, na een scrimmage goal verloren wij van Hoofddorp (1-0). De laatste poulewedstrijd waren we veel sterker dan het Deense AIK Stroby, maar door een van richting veranderd schot, speelde wij deze wedstrijd gelijk (1-1). 
Na 5 gespeelde wedstrijden eindigde we als tweede in de groep. Gelukkig genoeg voor de finale, in de finale namen we het wederom op tegen Hoofddorp. Zowel Hoofddorp als SJC haalde in reguliere speeltijd geen denderend niveau, penalty’s mochten de winnaar gaan bepalen.
In de penaltyserie liet onze keeper Lex Hoogervorst, even zien waarom hij een talentvolle keeper is. Van de vijf genomen strafschoppen pakte hij er 2 overtuigend en spatte de beslissende penalty van Hoofddorp uiteen op de lat.

Kortom een mooi resultaat voor JO17, nu kan het vizier weer op de competitie waarbij wij nog meedoen voor het kampioenschap.