Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

SJC MO17-2 winterkampioen

Zaterdag 1 februari kon de MO17-2 dan eindelijk haar winterkampioenschap vieren. Begin december werd de laatste wedstrijd van de competitie gespeeld uit tegen VUC MO17-1. Deze wedstrijd werd helaas verloren. VUC kon SJC nog voorbij gaan als dit team de gestaakte wedstrijd in winst zou omzetten. Deze wedstrijd werd niet uitgespeeld, waardoor de MO17-2 winterkampioen is geworden.

Vandaag werd de eerste wedstrijd gespeeld in de 1e klasse. Tegenstander was RCL MO17-2. Voor de wedstrijd werd de kampioensfoto gemaakt. Helaas werd de wedstrijd tegen RCL met 3-1 verloren.
 
Na afloop werd het kampioenschap in de kantine van SJC gevierd. Naast de speelsters kon ook Willem-Jan Groenewoud aanwezig zijn. Er zijn speeches gehouden door Vere (aanvoerster) en Kees (leider). Ook Willem-Jan gaf nog een update hoe het met zijn ziekteproces gaat.

Nadat de medaille en de bloemen waren uitgereikt werd onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat over de eerste helft van het seizoen. En uiteraard werd er ook nog een foto van het team en begeleiding gemaakt met de bloemen en medailles.