Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

SJC viert feest in Eersel

Afgelopen weekend hebben de jongens en meisjes van de Onder-12 en -13 hun voetbalseizoen afgesloten met een geslaagd voetbalkamp in het Brabantse Eersel.
Eén week na de jeugd onder 10 en 11 zijn de O12 en O13 aan de beurt. Om 17.00 vertrekt de bus met 72 kinderen en begeleiders naar kampeerboerderij W’tjewel. Bij deze fraai gelegen kampeerboerderij kunnen ze hun voetbalvaardigheden tonen op het aangrenzende voetbalveld. Tot in de kleine uurtjes wordt er gevoetbald, getafeltennist en gekeet.

De volgende dag staat in het teken van sport en spel. Zo leren de kinderen een nieuwe betekenis kennen van Bekervoetbal. Ook kunnen de kinderen hun krachten meten bij de snelheidsmeter. Damian laat met 101 km/uur het hardste schot noteren, dus tegenstanders, wees gewaarschuwd!

De avond levert Oranje ons een feestelijk einde met de 2-1 overwinning tegen Turkije. Opgelucht - vanwege de wedstrijd of vermoeidheid - kunnen de kinderen om elf uur hun bed opzoeken.
Het geslaagde weekend wordt afgesloten met een bezoek aan attractiepark Bobbejaanland. SJC bedankt de supportersvereniging voor hun bijdrage in de activiteiten en alle begeleiders die dit onvergetelijke weekend hebben mogelijk gemaakt voor de jeugd van SJC!