Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Sjc zaterdag 1 wacht zware beker ronde !

De KNVB heeft vrijdag de poule-indelingen voor de districtsbeker West II bekendgemaakt. Vanaf zaterdag 29 augustus speelt S.J.C Zaterdag 1   3 groepswedstrijden in het bekertoernooi.

S.J.C 1 Zaterdag 1 gaat het opnemen tegen de volgende teams:

DSVP (Pijnacker)
Alphia  (Alphen )
Spv'81 (Polsbroek)

Er staan 2 thuis wedstrijden voor de mannen van nieuwe trainer Rob Timmermans gepland en 1 uitwedstrijd ! 
De eerste is de uit wedstrijd tegen D.S.V.P uit Pijnacker. De in de meeuw zijn ogen de sterkste tegenstander uit deze poule !  D.S.V.P eindigde dit jaar in de afgebroken competitie als n.r 2 in de 3e klasse was nog volop in de race voor promotie naar de 2e klasse ! 
De 2e wedstrijd word thuis tegen Alphia uit Alphen !  Ook zeker een heel goede tegenstander die in de poule van Vvsb zaterdag 1 de derde klasse op een mooie 3 E plaats eindigde met zelfs nog een periode op zak voor promotie ook naar de 2e klasse ! 
De laatste tegenstander is de thuiswedstrijd zaterdag 12 september tegen het uit Polsbroek komende S.P.W 81 . Deze tegenstander speelde net als S.J.C Zaterdag 1 in de 4e klasse onder andere bij Floriant die eerste stond ! De ploeg uit polsbroek eindigde op de 9e plaats in de 4e klasse !

S.J.C Zaterdag 1 kan zich dus opmaken voor zware beker wedstrijden in deze poule !  Maar vergeet niet mensen en spelers dat wij ook gewoon dit jaar kampioen hadden moeten worden en ook de stap naar de 3e klasse konden maken met maar liefst 7 punten voorsprong op de nr 2 !  Daarom zijn het mooie testen voor de gasten en staf deze confrontatie aan te gaan met deze tegenstanders van formaat !

DE MEEUW en de vaste supporters wensen jullie dan ook alle succes toe !

M.v.g  Theo de Meeuw.