Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Sjc zaterdag speelt goede oefenwedstrijd maar verliest

Afgelopen dinsdag avond was het de eerste keer na de Corona dat SJC zaterdag 1 weer in actie kwam na 2 trainingen!
De mannen moesten op een soort mini toernooitje aantreden tegen het uit de 2e klasse zondag komende ESTO 1 uit Bodegraven!
Dat zou een hele klus worden om deze tegenstander goed partij te geven maar dat pakte niet slecht uit voor de nieuwe trainer Rob TImmermans
Vergeet zeker niet dat de boys dit jaar rijp waren denk ik voor de 3e klasse! Maar door dat gedoe met dat hele Corona kwam daar spijtig een eind aan!
Vanavond dus in ALPHEN bij gastheer Alphense boys moesten de jongens om 20.15 aantreden en dat ging de eerste helft heel redelijk en waren er zeker goede kansen voor SJC en ging het wat onverdiend met 0-1 de rust in.
SJC had niet zo’n grote groep spelers bij zich als ESTO en zelfs een paar invallers door afwezigen en wat blessures in de groep van SJC. De 2e helft had SJC het wat moeilijker , zeker op conditioneel gebied kwamen zij te kort tegen deze 2e-klasser ESTO  en zij maakten daar gebruik van en scoorden ook de 0-2.
Totaal geen schande tegen deze 2 klasse hoger spelende ESTO. As zaterdag zou SJC ook moeten spelen maar door te veel afwezigen zal deze waarschijnlijk afgelast worden. De mannen hebben weer eens lekker gebald en dat is goed om te zien en te horen. Komt wel goed met dit leuke elftal !

Gr Theo de meeuw