Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Sportpark Lageweg blijft potdicht

Ook zo uitgekeken naar de persconferentie van MP Mark Rutte..? Ik wel, maar diep van binnen – en misschien hadden velen van jullie dat ook al - wist ik eigenlijk de uitkomst al. D’r zou een wonder moeten gebeuren om het seizoen 2019-2020 voetballend af te maken.
Daar werd dus afgelopen dinsdag een vette streep onder gezet. De woorden van Mark Rutte waren nog niet verstomd of in de diverse mailboxen van een X-aantal SJC-bestuurders viel de mail van Directeur Amateurvoetbal van de KNVB, Jan Dirk van der Zee, binnen. Hij vond het ontzettend spijtig, dat al die voetballiefhebbers dit seizoen niet meer zouden kunnen genieten van hun favoriete, prachtige voetbalsport omdat de KNVB had moeten besluiten de voetbalcompetities stil te moeten leggen..
 
Op het sportieve voetbalvlak gebeurt dit seizoen dus niets meer. Het seizoen 2019-2020 is afgesloten. We kennen dit seizoen dus geen eindstanden. Dus geen kampioenen, geen promovendi en ook geen degradanten. Ook de bekercompetities worden niet uitgespeeld.
Al met al een besluit, waar dezerzijds begrip voor is. ’t Geeft ook duidelijkheid aan onze leden. Voetbal is één van de belangrijkste bijzaken in dit leven, maar boven alles gaat natuurlijk de gezondheid van iedereen. ’t Gaat nu immers om mensenlevens. Zelf heb ik nog niet mogen vernemen of leden van onze club getroffen zijn door het COVID-19 virus, maar als dit zo is, wens ik iedereen heel veel sterkte toe om dit virus te overwinnen.
 
Het sportcomplex blijft dus POT-DICHT. Uw bestuur gaat aan het werk om allerlei zaken van het huidige seizoen af te ronden en gaat zich richten op de start van het volgend seizoen. Met jullie hopen we, dat de bal in augustus aanstaande weer gaat rollen, we weer plezier aan de voetbalsport kunnen beleven en we elkaar weer zien op een sportpark Lageweg. Waar dan de werkzaamheden aan het nieuwe complex zichtbaar zullen zijn. Want…. sportief gezien is er dan wel een streep gezet onder dit seizoen, maar de aannemer – BAM – gaat er nog altijd van uit, dat 10 april de eerste metingen gaan plaats vinden. Een week later gevolgd door de eerste grondwerkzaamheden. En als we naar de planning van BAM kijken, gaan vanaf begin mei ruim 375 palen de grond in, het fundament van ons nieuwe verenigingsgebouw.
 
Namens het bestuur,
 
Herman Meijvogel