Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

SJC JO9-1 wint toernooi door Strijd, Passie&Vriendschap!

Al weken werd er door de jongens van SJC JO9-1 naar toe geleefd, het grote BVO-kwalificatietoernooi bij VVC Nieuw Vennep. 

Om 10.30 vertrokken we naar Nieuw Vennep om onze clubmaatjes van SJC JO8-1 aan te moedigen, met een beetje pech bereikte zij net niet de finale maar sloten het toernooi prachtig af met een 4e plaats. Als trotse koploper van de Hoofdklasse E werden wij vandaag gekoppeld aan de sterke teams uit andere hoofdklassen.
De loting voor poule A leverde ons et de  SV Hillegom, ASV Zeeburgia en DSOV Vijfhuizen. 

Hillegom werd in de eerste wedstrijd verslagen met 3-1 en toen de kraker tegen Zeeburgia. Het gogme van de Amsterdammers moesten wij zien weg te bluffen en met ziel en zaligheid werden zij compleet overdonderd en bleven beteuterd op het veld achter met een 5-1 nederlaag aan de broek. 

De derde poulewedstrijd tegen DSOV een heel ander SJC. Niet scherp genoeg en soms te makkelend denkend werden wij tegen de verhouding getrakteerd op een 4-2 nederlaag. Omdat Hillegom en Zeeburgia de punten deelde eindigden wij wel als poulewinnaar en kwalificeerden we kns voor de halve finale. 

In de halve finale de grote onbekende BFC uit Bussum. Een schitterende pot, waarin wij weer onze voeten lieten spreken en professioneel de 1-0 voorsprong uitspeelden en zo de finale bereikten. 

In de finale troffen wij het zeer sterke Hoofddorp. Met veel fysiek, maar ook zeker tactisch en technisch zeer goed voetbal leken de Hoofddorpers de titel te gaan binnenhalen. Bij ons wat pech in de afwerking en bij hun zat het net even wat beter mee. Zo keken wij na 10 minuten tegen een 2-0 achterstand aan en parkeerde de Hoofddorpers daarn de bus voor de eigen goal. Gelukkig konden Yero en Filip binnen de resterende 5 minuten nog een gelijke stand op het scorebord toveren waardoor de finale beslist moest gaan worden via penalties..... een loterij. 

Nadat de reguliere 3 penalty's ook een gelijke stand opleverde pakte Timo de vierde strafschop. Alle druk lag nu op de schouders van Dan, die bleef ijskoud en schoot ons onberispelijk naar de toernooiwinst. Een superprestatie!!! Een schitterende beker, én..... directe kwalificatie voor het internationale top-toernooi met o.a. PSV, Vitesse, Borussia Dortmund en Everton. 

Op deze gasten mogen we echt supertrots zijn, ik zou u willen adviseren om zeker eens te komen kijken bij deze kanjers!

Goed gedaan mannen! 

En nogmaals dank aan de Tour-Sponsoren CEES NOPPE PARKETVLOEREN en DE MANNEN VAN VERHOEK die er voor zorgden dat de spelers voldoende kracht konden bijtanken! 

Zaterdag 30 maart staat de Noordwijkse derby tegen vv Noordwijk op het programma, om.8.30 uur wordt er afgetrapt op het SJC-sportpark aan de Lageweg. Wij zien u weer graag langs de lijn!