Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Tomas…. beDANKt..!! Bram…. WELKOM..!!

Tijdens de afgelopen bestuursvergadering hebben we afscheid moeten nemen van Tomas van Rijn als bestuurslid Jeugd Zaken. Tomas – hij trakteerde ons op afscheidskoek -  heeft deze functie de afgelopen drie jaar op zijn eigen, verfrissende manier vervuld en daar was dit bestuur heel erg blij mee.

Maar…. een verlenging van zijn functie zat er niet in. En moesten we op zoek om die verfrissende inbreng op een andere manier in te vullen. Een stevig beDANKje aan Tomas is in dit schrijven zonder meer op z’n plaats. Derhalve, Tomas…. DANK..!!! Namens alle bestuursleden en ik meen te mogen schrijven ook namens alle leden.

Op onze zoektocht naar een nieuwe “jeugdvoorzitter” kwam Bram Halters op ons pad. Met dank aan Wouter, daarvoor, die Bram “over-de-streep” wist te trekken. Bram zal zich binnenkort op de website ongetwijfeld voorstellen, voor zover dat nog nodig is. Maar geniet eerst even van een welverdiende (zonnige) vakantie. Tijdens de eerstkomende ledenvergadering (ALV) zal zijn kandidatuur namens het bestuur geagendeerd worden. For-the-time-being “draait” Bram in de beoogde functie van jeugdvoorzitter al als interim mee in het bestuur. (z’n eerste actiepunten binnen het bestuur zijn inmiddels al een feit)
 
Herman Meijvogel