Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Trainer/coach voor 19.2 gezocht

SJC zoekt een enthousiaste trainer/coach (M/V)voor de 19-2. (niveau 2de klasse)
De jeugdopleiding van SJC is lokaal gecertificeerd en heeft een samenwerkingsverband met Alphense Boys. Gezamenlijk organiseren wij opleiding en clinics. SJC is een ambitieuze vereniging die als doel heeft om eigen spelers zo goed mogelijk op te leiden en door te laten stromen naar de senioren. SJC is op zoek naar een (jonge) enthousiaste, leergierige trainer/coach die bij voorkeur een juniorendiploma heeft maar enige voetbalervaring en kennis ervan is ook prima. We vinden het belangrijk dat ook 2de teams goede training en begeleiding krijgen aangezien dit team vooral zal bestaan uit eerste jaars 19 spelers die de JO19-1 kunnen gaan worden. 
SJC wil van haar trainers in de bovenbouw (JO13-JO19) een hecht team maken waarbij samenwerking en kennisdeling centraal staat. We gaan aankomend seizoen ook werken met spelersvolgsysteem Dotcomsport waarin, POP en beoordelingsformulieren zijn opgenomen. Je zult gaan samenwerken met de trainer/coach van de JO19-1. 

Wat vragen wij
• Bij voorkeur in het bezit van het diploma juniorentrainer
• enthousiasme
• gezelligheid en spontaniteit 
• Draagt de normen en waarden van de vereniging uit
• Wil bijdragen aan het ontwikkelen van spelprincipes, jaarplannen en trainingsmateriaal voor deze lichting
• assisteert de JO19-1 trainer bij trainingen en verzorgt de coaching van de 19.2

Wat bieden wij.
• Een uitdagende leeromgeving om jezelf als trainer door te ontwikkelen
• Structureel overlegvormen zoals; periodiek overleg, Themaoverleg, Workshops

Over SJC
SJC is een ambitieuze vereniging (het eerste elftal komt uit in de derde divisie) met een gemiddeld grote jeugdafdeling met 36 jeugdteams. Onze tweede teams spelen vooral in de tweede en derde klasse. De ambitie is om hen bovenin de tweede klasse te laten spelen. Ook vinden we het belangrijk om onze kinderen plezier laten beleven aan de voetbalsport. Dat betekent dat zij zich thuis en veilig voelen, een goede sfeer ervaren en goede voorzieningen ter beschikking hebben en bij ons kunnen leren en zich ontwikkelen. SJC krijgt in het seizoen 2020-2021 een prachtig nieuw complex met een paviljoen dat over alle 4 de velden uitkijkt. Aankomend seizoen wordt dus even behelpen. Sportief gezien wil SJC de doorstroom van kwalitatief goede maar zelf opgeleide SJC-ers naar het eerste team bevorderen zodat het eerste en representatief team is waarvoor je naar de club wilt komen.
Interesse of vragen, bel of reageer dan per mail naar onderstaand email adres . Het zou ook leuk zijn wanneer er een vrouwelijke trainer zou solliciteren!

Met sportieve groet,

Wichard Verlaan
jeugdopleiding SJC
06-46275743
wichardverlaan73@gmail.com
www.vvsjc.nl