Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

uitnodiging sportcongres bollenstreek

Beste bestuurder, commissielid, trainer en/of vrijwilliger,

Op woensdagavond 9 oktober vindt het jaarlijkse Sportcongres Bollenstreek weer plaats. Graag willen wij jullie via deze email informeren over het programma en de inschrijfmogelijkheid. Het ‘Sportcongres Bollenstreek’ staat dit jaar in teken van het nationale sportakkoord.

Het programma begint om 19.30 uur met een plenaire opening waarin Andre de Jeu (VSG) en Marcel Kamsteeg (beweegmakelaar aangepast sporten) jullie meenemen in de wereld van het nationale sportakkoord. Vervolgens kunnen jullie deelnemen aan één van de vier workshops die wij aanbieden. Na de workshop is nog voldoende tijd om te netwerken en natuurlijk staat er ook een drankje klaar.

Dit jaar vindt het Sportcongres Bollenstreek plaats bij Sportpark Duinwetering in Noordwijk. In de bijlage is meer informatie terug te vinden over het programma en de workshops.

Wil je deelnemen aan het Sportcongres Bollenstreek, klik dan hier en geef je op.

Mocht de link niet werken, geef je dan op door een mail te sturen naar: buurtsportcoach@sportbedrijfnoordwijk.nl.

Ook eventuele vragen kun je via dit mailadres stellen. Hopelijk zien we jullie ook op woensdagavond 9 oktober. Verzoek: deel dit bericht onder (mede)bestuursleden, trainers, kader, commissieleden en overige vrijwilligers binnen de vereniging)
 
Met vriendelijke groet,
Mede namens de organisatie (SportSupport, de Combibrug, HiB, Sportfondsen Lisse en Sportbedrijf Noordwijk)

Kirsten Mollema
Buurtsportcoach gemeente Noordwijk