Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Update selectienieuws: 3 nieuwe spelers

Na een aantal rustige weken rondom nieuwe spelers voor de selectie van SJC kan de Technische Commissie vandaag de komst van drie nieuwe spelers aankondigen. De selectie zal volgend seizoen versterkt worden door Demir Strojil, Dario Lovecchio en Nagiër Bonevacia.

Eerstgenoemde komt over van een dorp verderop bij VV Katwijk. Demir is een 21-jarige aanvallend ingestelde speler die zowel op het middenveld als op de links- en rechtsbuiten positie uit de voeten kan. Demir debuteerde op zijn negentiende in het eerste elftal van Katwijk maar heeft daar in de afgelopen seizoenen geen vaste basisplaats kunnen veroveren. Zijn voetballende jeugd heeft Demir voor het grootste gedeelte bij Quick Boys doorgebracht waar hij in de hoogste jeugdteams speelde. Een nieuwe uitdaging ligt voor hem om bij ons SJC weer wekelijks op het hoogste niveau te spelen en zich verder te ontwikkelen onder leiding van Sjaak Polak.

Daarnaast komt Dario Lovecchio ook over van een dorp verderop, maar dan uit Noordwijkerhout. Dario liet bij VVSB onlangs zijn contract ontbinden en was dus logischerwijs beschikbaar waarna de gesprekken tussen hem en SJC op gang zijn gekomen. Dario is een 20-jarige technische linksbuiten die in zijn jeugd onder andere speelde bij Alphense Boys, Almere City en Volendam.  Dario heeft met Jong Almere City ervaring opgedaan in de derde divisie en heeft met VVSB gespeeld in de tweede divisie. Ook voor Dario ligt een nieuwe uitdaging in het verschiet aan de Lageweg.

Afgelopen week zijn we ook rond gekomen met Nagiër Bonevacia (22 jaar). Nagiër heeft de jeugdopleiding bij Sparta Rotterdam gevolgd en één jaartje bij Jong Fortuna Sittard. Afgelopen seizoen heeft hij bij RVVH in de hoofdklasse gespeeld en heeft hij enkele maanden in Engeland op stage gevoetbald. Nagiër is een linksbenige speler die op de back maar ook in het midden in de verdediging kan spelen.

Wij wensen alle 3 de spelers veel plezier en succes bij hun nieuwe club SJC.