Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Update selectienieuws

De technische commissie is zeer verheugd te melden dat we voor het seizoen 2018-2019 de volgende versterkingen kunnen melden.

Mauro Kloppert is een jonge speler die dit seizoen op de positie rechtsback heeft gespeeld bij RVVH uitkomend bij de hoofdklasse zaterdag. 

Jacques Drakpé is jonge speler die afgelopen jaar is terug gekomen van een buitenlands avontuur (Engeland) en op zoek was naar een club met een mooie ambitie. Jacques speelt aankomende zomer nog een wedstrijd bij de Afrika cup O23 voor zijn vaderland Togo. Jacques kan in de verdediging op meerdere posities spelen. 

Wessel van der Linde komt terug van Quick Boys. Wessel is van origine een SJC-er die in de C-jeugd de overstap gemaakt heeft naar QB. Hij werd vervroegd overgezet van de JO17 naar de JO19-1 bij de Katwijkse club maar toch kroop bij hem het gevoel om na dit seizoen de overstap terug te maken naar vv SJC. Wessel speelt in de verdediging centraal. 

Wij heten alle 3 de jongens van harte welkom en wensen ze heel veel succes! 

De laatste update over ons bestaande selectie groep is dat wij erg blij zijn met het besluit van Rick van Dijk. Rick kon ook naar andere clubs toe gaan en heeft tot afgelopen zondag getwijfeld aan zijn keuze. Nu we weten dat vv SJC volgend seizoen naar de 3e divisie gaan heeft Rick dit opgepakt als uitdaging om te kijken hoe wij dat als club in gaan vullen maar wel met hem als selectiespeler!!  

Als laatste nieuwtje melden wij u dat we afscheid moeten nemen van Benji Broekhof. Benji gaf in februari aan om komend voetbalseizoen bij de selectie te blijven. In zijn hoofd bleef hij bezig met stoere plannen om een eigen bedrijfje te starten...tot het moment er zich een geldschieter aandiende was het meteen actie ondernemen. Binnen enkele weken gaat hij naast zijn vaste baan ook een eigen internetbedrijf starten waardoor het trainen voor het nieuwe seizoen lastig gaat worden. Wij wensen Benji heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging en hopelijk zien we hem nog regelmatig als toeschouwer langs het veld staan!
 
Technische Commissie vv SJC

Patrick, John, Marc en Fred