Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Vacature trainer JO19 selectie

SJC zoekt per ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe trainer voor de JO19 selectie. De club heeft uitgesproken om de jeugdopleiding verder door te ontwikkelen zodat er meer goede voetballers (m/v) voor ons eerste team worden opgeleid. De doelstelling is om de onderbouw bovenin de hoofdklasse te laten meedraaien. De bovenbouw willen we structureel in de promotiepoules van de hoofdklasse krijgen en incidenteel laten promoveren naar de derde divisie. We hebben de status van lokale jeugdopleiding en die willen we verder uitbouwen. We zijn onder meer bezig met het verbeteren van het kaderbeleid, het uitwerken van een voetbal leerlijn en het organiseren van interne scouting.
Als trainer van de JO19 selectie bereid je de training voor een groep van ongeveer 30 spelers voor. De JO19 traint omp maandag, dinsdag en donderdag. Uiteraard zal je ondersteunt worden tijdens de training. Op zaterdag ben je verantwoordelijk voor de wedstrijdvoorbereiding van het team en coach je het elftal. SJC JO19-1 speelt aankomend seizoen hoofdklasse. Het tweede team zal 2de of 3de klasse spelen. Maandelijks is er voor trainers een trainersbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ontwikkelen we onze eigen SJC oefenstof. Selectietrainers moeten daarbij aanwezig zijn om hun kennis en kunde met andere trainers te delen. Dit zijn ontzettend leuke sessies onder leiding van Dennis van IJssel (assistent trainer Ajax JO19) We zijn voor het volgend seizoen op zoek naar een (jonge) uefa C opgeleide trainer (M/V) die didactisch sterk is, positief coacht maar in staat is het team te leren winnen.

Lijkt het je leuk om ons te komen versterken en krijg je ook een vergoeding conform het onderzoek van NMC Bright.

Ten slotte: SJC krijgt een compleet nieuw complex dat eind seizoen 2020-2021 klaar zal zijn. We krijgen en sporthal, een prachtig paviljoen en 4,5 kunstgras voetbalveld.

Voor meer informatie, bel me gerust op!

Wichard Verlaan
TC jeugd SJC
06-46275743