Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

vacature trainer voor de JO12

SJC zoekt per ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe trainer voor de JO12 selectie.
De club heeft uitgesproken om de jeugdopleiding verder door te ontwikkelen zodat er meer goede voetballers (m/v) worden opgeleid. We hebben de status van lokale jeugdopleiding en die willen we verder uitbouwen. We zijn onder meer bezig met het verbeteren van het kaderbeleid, het uitwerken van een voetbal leerlijn en het organiseren van interne scouting.

De visie van SJC is dat er in de onderbouw breed moet worden opgeleid. Zoveel mogelijk kinderen (jongens en meiden) moeten de kans krijgen zich goed te ontwikkelen. Daarom spelen zij gemengd, maar wel op eigen niveau.
Trainers van selectieteams bereiden hun eigen training voor die past in de leerlijn. Maandelijks is hiervoor een trainersbijeenkomst om deze oefenstof op het veld uit te bereiden. Selectietrainers moeten daarbij aanwezig zijn. Niet selectie-teams krijgen 2 per week circuittraining van een ingehuurde voetbalacademie.
We zijn voor het volgend seizoen op zoek naar een (jonge) uefa C opgeleide trainer (M/V) (in opleiding) die didactisch sterk is en de JO12-1 wil trainen en coachen. Ook vragen we van deze trainer om goed in verbinding te staan met het tweede en derde team in deze lichting.
De JO12-1 speelt aankomend seizoen in de eerste klasse of hoofdklasse. Dat kunnen we met de huidige trainer nader bepalen.

Lijkt het je leuk om ons te komen versterken en krijg je ook een vergoeding conform het onderzoek van NMC Bright.

Ten slotte: SJC krijgt een compleet nieuw complex dat eind seizoen 2020-201 klaar zal zijn. Hou je ook een beetje van camperen op eigen terrein dan ben je bij ons aan het juiste adres!

voor meer informatie, bel me gerust op!

Wichard Verlaan
TC jeugd SJC
06-46275743