Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Verhuizing gestart!

Maandag 8 april is de verhuizing gestart. We zijn nu ruim over de helft en we liggen prima op schema.
Overdag lopen er veel mensen rond om te helpen. Zelfs zijn er leden die een week vrij hebben genomen om te helpen bij de verhuizing. Op de dinsdag, donderdag en vrijdagavond zijn er senioren die hun hulp hebben aangeboden.
 
Commissiekamer
De commissiekamer is helemaal ingericht. Het keukenblok is geplaatst en aangesloten. De tafels, stoelen en zijn verhuisd. Het begint al weer het centrum van SJC te worden. De komende dagen worden de computers aangesloten en de koelkast verhuisd.

Kantine
Op de zondag is in de kantinecommissie gestart om alle kasten in de bar leeg te maken. Vanaf maandag zijn Hans Turenhout en Pascal Koster gestart met de verplaatsing van de bar. Deze staat op z’n plaats. Het resultaat is te zien op de onderstaande foto.


Alle voorraad van de kantine is inmiddels ook verhuisd naar de tijdelijke huisvesting. Op donderdag komt Inbev om de bierleidingen aan te sluiten en dan kan daarna gestart worden om de bar en de opslagruimte helemaal in te richten. En uiteraard zal hiervoor alles nog schoongemaakt moeten worden.

De keuken
De firma Kuiper heeft afgelopen dinsdag de keukenapparatuur verplaatst en aangesloten. .Daarbij zijn ook alle vries- en koelkasten verplaatst.  Aan SJC is het nu om de keuken helemaal in te richten zodat er a.s. zaterdag weer operationeel is.  Zie onderstaande foto voor het resultaat.Kleedkamers
De afgelopen is de voorbereiding geweest van het verplaatsen van de banken en kledinghaken uit de oude kleedkamers naar de tijdelijke huisvesting. Afgelopen dagen zijn de banken verhuisd en geplaatst. Zie onderstaande foto.Werkplaats en wasruimte.
Ook deze twee ruimtes zijn inmiddels verhuisd. In één ruimte in het kleedkamer gebouw zijn de was-en droogmachines van SJC geplaatst. Ook is de opslag van apparatuur en voorraad in deze ruimte neergezet.De komende twee dagen wordt de fysiotherapieruimte verhuisd, worden overtollige spullen afgevoerd, worden de televisieschermen opgehangen en aangesloten en wordt het internet aangebracht. Zodat SJC vanaf zaterdag weer kan gaan draaien.
Dan zullen de leden en bezoekers ongetwijfeld nog opmerkingen en suggesties hebben. Deze kunnen gemaild worden naar verhuiscie@vvsjc.nl.
Een aantal spullen uit de repro worden in overleg met de sloper verhuisd, omdat ze te groot zijn om via de spiltrap naar beneden te krijgen.
De verhuiscommissie
(Willem Braun, Ton Janson, Jan Koster en Kees Wassenaar)