Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Vrijwilligersfeest Noordwijk 2019


Vrijwilligersfeest 2019
Gemeente NoordwijkOp 4 december vindt het Vrijwilligersfeest 2019 plaats voor alle vrijwilligers van de gemeente Noordwijk. Het belooft een fantastische avond te worden met de voorstelling ‘Winterhotel’, uitgevoerd door Stichting de Passie. Na de voorstelling vindt de uitreiking van de vrijwilligersprijzen plaats.

Voor het eerst organiseren Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk met elkaar een vrijwilligersfeest. We willen de vrijwilligers van de gemeente Noordwijk bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Het is fantastisch om te zien hoeveel er wordt gedaan. Mooie reden voor een feestje toch?

Cultuur Verbindt draagt ook haar steentje bij om het jaar van de Cultuur feestelijk af te sluiten. Hiervoor is speciaal een film gemaakt die we op het feest ook laten zien.
Ook is het nog mogelijk om een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie/ vereniging te nomineren voor een vrijwilligersprijs. Doe dit vóór 20 november, dan ben je nog op tijd. Meer informatie hierover vind je op de website van Welzijn Noordwijk, 
https://www.welzijnnoordwijk.nl/diensten-voor/vrijwilligers/vrijwilligersprijs-2019/

Aanmelden
Ben je vrijwilliger en actief in de gemeente Noordwijk en lijkt het je leuk om erbij te zijn?
Meld je dan aan via de knop Aanmelden (zie boven). Indien je geen e-mail hebt, bel dan 0640237165 (Aleid Guijt).