Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

vv SJC JO8-1 en 2 naar Feyenoord

Op dinsdag 10 maart stonden niet de allerminste oefenwedstrijden voor de JO8-1 en JO8-2 van vv SJC op het programma. Onze jongste Noordwijkse voetbaltalenten van dat cluppie aan de zee waren namelijk de tegenstander van Feyenoord op hun prachtige trainingscomplex Varkenoord. 

De JO8-1, uitkomend in de Hoofdklasse en de JO8-2, uitkomend in de 1e Klasse, hadden al weken uitgekeken naar de Twingames van 4 x 15 minuten tegen Feyenoord. 
 
Met gespannen koppies stapten onze spelers en speelsters dan ook de twee luxe touringcars van Koninklijke Beuk in, die natuurlijk voorzien waren van officiële SJC-spelersbus borden. Gelukkig reisden er naast de trainers, teambegeleiders, de voorzitter en huisfotograaf óók heel veel supporters geheel in stijl met onze pupillen af naar Rotterdam. Daarnaast waren ook veel supporters én de jeugdvoorzitter op eigen gelegenheid naar Rotjeknor gereden. 
 
Onderweg werd de tactiek tijdens het eten van een broodje nog maar eens doorgesproken en droomden sommigen hardop ontdekt te worden door Feyenoord of (liever!) een andere BVO.
 
De Mannen van Verhoek hadden als verrassing fruit gesponsord voor een extra vitamine shot voorafgaand aan de wedstrijden, want fruit kan namelijk een belangrijke rol spelen bij het leveren van (top)sportprestaties. 
 
En wat een topprestaties werden er geleverd! Onze JO8-1 was Feyenoord gewoon de baas maar werd een penalty onthouden, waardoor er uiteindelijk 7-7 op het scorebord stond na 4 keer 15 minuten. Onze JO8-2 beet ook fel van zich af, maar moest uiteindelijk met 10-5 buigen voor de talenten van Feyenoord. 
 
Op de terugreis was er de ontlading en werd er een heus feestje in de bussen gevierd. 
 
Gaaf dat onze vedetten dit mochten ervaren. Een fantastische voetbalbelevenis voor iedereen betrokken bij SJC JO8-1 en JO8-2!
 
(foto Johanna Oskam)