Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Welke schijtert durft zich te melden?

Ik zou zeggen: “Klik eens op de foto!” En dan zie ik je denken: “Is dat poep?” Ja, dat is precies wat je denkt en ziet. En deze “hoop” trof één van onze vrijwilligers bij het toilet. Er lag nog net geen briefje bij met de vraag om het even op te ruimen.

’t Is overigens niet de eerste keer, dat we “stront” aangetroffen hebben in de nieuwe tijdelijke behuizing. Vorige week maandag werden de dames van de schoonmaak ook al geconfronteerd met “stront”. Toen waren de wanden van een toilet er mee ingesmeerd. Ongelofelijk, maar hartstikke WAAR!! Dit gebeurt bij die fantastische familieclub SJC. Bij onze èn mijn club!

Degene, die dit flikt heeft kennelijk geen enkel respect voor onze club, maar vooral niet voor de vrijwilligers, die opgescheept worden met de schoonmaak hiervan.
Triest, diep triest en eigenlijk heel zielig, als je zover gezonken bent.We zijn, zal je begrijpen, daarom op zoek naar leden, die mogelijk iets weten over de dader, die mogelijk iets gehoord hebben over deze “flinke” daad.

Heb je een tip, of weet je wie dit flikt, meldt het dan aan een bestuurslid. Want, met deze “flinkerd” (lees: dader) wil het bestuur graag een stevig gesprek voeren.

Namens het Bestuur
Herman Meijvogel