Nog

tot de digitale Konijnenveiling

Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nog

tot ons 100-jarige jubileum.

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Wethouder Sjaak van den Berg opent officieel de tijdelijke huisvesting van SJC

Het was toch even een feestelijk momentje. En heel officieel, met het doorknippen van een lint ,werd daarom de tijdelijke huisvesting van SJC, vlak voor de wedstrijd tegen Quick Boys, in gebruik genomen.
De grote herontwikkeling van het SJC-sportpark is hiermee wederom een stapje verder.  Op maandag beginnen de zware machines hun verwoestende werk  en zullen de bestaande gebouwen worden afgebroken. Om plaats te maken voor de al veel besproken nieuwbouw. Een  bijzonder project in de sportwereld met een speciale aangepaste ruimte  voor de liefhebbers van luidruchtige popmuziek.
Compleet met noodzakelijke en geheel eigentijdse details. Een bijzondere clubaccommodatie  welke bovendien moet zorgen voor een zeer speciale uitstraling. Omdat er een politieke wens is dat het sportpark een belangrijke herkenbare bijdrage moet leveren aan de entree van  Sportstad Noordwijk vanuit de Oostelijke richting.
 
De tijdelijke huisvesting is niet zomaar een noodgebouw. Maar is verrassend luxe, zowel van ruimte als in de uitvoering.  Met een ruime kantine compleet met een bar en met een ook al zeer ruime keuken. Daarnaast een mooie bestuurskamer plus een complete commissiekamer. Kortom, SJC  kan de komende 2 jaar, in afwachting van de opening van de nieuwbouw, zich zeker goed behelpen met deze ‘noodvoorziening’ in portocabines. En de naast gelegen kleedkamers worden nog deze week gebruiksklaar ingericht.
 
Het was wethouder sportzaken Sjaak van den Berg die, samen met voorzitter Herman Meijvogel, het officiële gedeelte voor zijn rekening nam door tussen pilaren van zwart-witte ballonnen het zwart-witte lint door te knippen. De wethouder voorzag voor de komende 2 jaar een vlotte afwikkeling van een wat hij noemde uniek en bijzonder mooi project. Op dit moment nog is afbreken van de bestaande gebouwen prioriteit. De komende weken is dat het tot overeenstemming komen met een aannemer. De aanwezige projectleider  Mark van Oostrum uitte zich positief op de op handen zijnde afwikkeling van het project. Met als prioriteit de noodzakelijke voorbereiding op de bouw. Hij deed ons de belofte op korte termijn inzicht te geven van de ontwikkelingen zoals die voor de komende tijd te verwachten zijn.
Gezamenlijk werd er hierna door gasten en bestuurders naar de wedstrijd tegen Quick Boys gekeken. Waarna er nog, volledig in de eenvoudige stijl van SJC, het glas werd geheven op deze noodzakelijke stap op weg naar de volledige realisatie van de herontwikkeling Sportpark SJC.