Een ambitieuze vereniging die verenigt!

De SJC Monskey League

Jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar: Monskey Ukkies en Toppers
 
Voor jongens en meisjes van 4 tot 6  jaar worden er op zaterdag voetbalwedstrijdjes gespeeld. Dit gebeurt bij de Monskey Ukkies (4 jaar) en de Monskey Toppers (5 jaar). 
 
Op deze leeftijd is het fantastisch om kennis te maken met het voetballen, maar natuurlijk ook nog wel spannend. Daarom is het helemaal niet erg om het eerst een paar keer te proberen. Als het een succes is doet hij of zij gewoon mee. Deelname is geheel kostenloos.
 
Afhankelijk van de leeftijd wordt het talentje ingedeeld bij de Monskey-Toppers of Monskey-Ukkies.
 
Monskey Toppers - 5/6 jaar
De Monskey League toppers competitie is voor het kind en de ouders vaak de eerste kennismaking met voetbal en met de v.v. SJC. Voor de rest van hun voetballoopbaan is het belangrijk dat die kennismaking een positieve is. SJC legt er de nadruk op dat de kinderen spelenderwijs leren voetballen, in een veilige omgeving: ze spelen altijd thuis, altijd op dezelfde tijd en altijd op hun eigen veld in hun eigen sportpark. De ervaring heeft geleerd dat ouders en kinderen heel tevreden zijn met deze constructie.
 
De Monskey Toppers is voor jongens en meisjes van 5 jaar. Zij spelen op zaterdag wedstrijdjes in de Monskey-league, van 10:30 tot 11:30. Daarnaast trainen zij ook op woensdag van 16:00 tot 17:00. Ook 6-jarigen kunnen eerst een aantal keer meekijken bij de Toppers. Dan kunnen ze kijken of het bevalt en samen beoordelen hoe het niveau is en of ze eventueel aan kunnen sluiten bij Onder-9 om zo mee te doen aan de echte competitie. De coördinatie van de Toppers staat onder leiding van Bart van der Weijden en hij wordt geassisteerd door Kees, Vincent en Sven. 
 
Aanmelden
Deelname is gratis. Wel hebben we graag een idee van wie er komt. Dus mocht je een toekomstige Messi, Miedema, Ronaldo of Martens in iemand zien: kom gewoon op zaterdag langs en meld hem of haar aan via dit formulier!
 
 
Monskey Ukkies - 4 jaar
Doel is om kinderen vanaf 4 jaar oud kennis te laten maken met het voetbal. Het samen spelen en plezier maken staat uiteraard voorop. De meeste Monskey Ukkies genieten met volle teugen van de eerste kennismaking met de sport voetbal. En als ze het wat spannender vinden geven we ze wat extra aandacht, zodat die spanning er vanzelf vanaf gaat!
 
De trainingen en wedstrijdjes staan onder leiding van Max Ramackers, Sjoerd Droogh en Soren Caspers. Zij leren de kinderen ‘baas over de bal te worden’. Dit gebeurt op speelse wijze. Voor de kinderen in deze leeftijdscategorie is het allerbelangrijkste dat ze plezier hebben. Je moet de allerkleinste niet te snel teveel willen aanleren, want dan raken deze beginners totaal de weg kwijt.
De Monskey Ukkies trainen op zaterdag van 09.00 tot 10.00 buiten, of bij slecht weer in de zaal.
 
Aanmelden
Deelname is gratis. Als uw zoon of dochter mee wilt trainen komen jullie voor de training naar één van de begeleiders. Die zullen e.e.a uitleggen.