Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Kledingplan

Vanaf komend seizoen spelen alle S.J.C. jeugd en vrouwen teams in nieuwe tenues! Je krijgt niet alleen een nieuw wedstrijdshirt, broekje en kousen maar ook een wedstrijdpak en een sporttas, dit alles van het merk Robey.

Het mooie van het nieuw kledingplan is, dat zodra je het niet meer past je je tenue kan omruilen bij Arthur de Lange Sport. Na elk seizoen volgt sowieso inname van het gehele pakket. Bij de start van het nieuwe seizoen krijg je dan weer een nieuwe set in je juiste maat!. Ook als er reparaties nodig zijn is Arthur de Lange Sport contactpersoon.

De eigen bijdrage voor dit kledingplan is vanaf het seizoen 2023-2024  € 45,- per seizoen en wordt tegelijk met de contributie geïnd. We starten dus met ingang van seizoen 2023/2024 met het nieuwe kledingplan en het kledingplan loopt 4 jaar.

Ongeveer een week voor de start van het seizoen krijg je een berichtje dat je je set kan ophalen bij Arthur de Lange Sport. Je wordt dan gevraagd om een formulier te ondertekenen, waarin staat dat je zelf verantwoordelijk bent voor je set.
Om je alvast in de stemming te brengen zie je onderstaand een foto van de nieuwe wedstrijdkledingWe kijken er naar uit om jou in de nieuwe wedstrijdkleding te begroeten op onze velden!