Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Even voorstellen de SJC selectie

Op deze pagina worden de spelers van de selectie voorgesteld.

Even voorstellen: Bram Kuipers

Bram Kuipers gold aanvankelijk niet altijd als talent maar doorliep toch alle selectiegroepen in de jeugdafdeling. Hij is inmiddels wel van vaste waarde voor het 2e elftal en werd in de kampioensperiode ingezet als rechtervleugelverdediger.

Even voorstellen: Max Boxmeer

Max Boxmeer komt niet uit een echte voetbalfamilie maar iedereen in Noordwijk kent natuurlijk zijn Opa. Dat is Herman Honsbeek, sportman puur sang, die via het Leidse UVS bij vv Noordwijk kwam en als notarisklerk kennis maakte met veel dorpsgenoten. 

Even voorstellen: Ferry Warmerdam

Aanvoerder van het 2e elftal is Ferry Warmerdam. Die intensief trainen tot een gewoonte heeft gemaakt. De student Sportkunde zegt bij de trainingen vaak voorop te lopen en voor trainen veel tijd vrijmaakt. Geïnspireerd door 2 voetballende ooms, die beiden actief en vaak belangrijk waren in het 1e elftal van SJC, was hij al heel vroeg op het voetbalveld te vinden. Net als zoveel SJC’ers op zijn 4e jaar begonnen bij de ukkies om daarna de jeugdopleiding van SJC volledig te doorlopen.

Presentatie: Joep Wunderink

Hij is een nog een jonkie maar ook een ‘ervaren’ speler in het 2e elftal van SJC.
Joep heeft volgens de kenners zeker nog potentie om een stapje te maken. Dat hij talentvol is heeft hij met regelmaat laten zien in de belangrijke wedstrijden die het 2e elftal dit seizoen heeft gespeeld.

Even voorstellen: Timo Heemskerk

Hij meldde zich na afloop van vorig seizoen aan als lid van SJC. Hij deed dit op nadrukkelijk verzoek van bestuurslid technisch zaken Kees Brouwer, die hem bij Ter Leede in O23 zag spelen en direct onder de indruk was van de kwaliteiten van deze jonge Voorhouter. 

Presentatie Arjen v.d. Linden

 Hij straalt vooral gemoedelijkheid uit. Maar is intussen een meer dan fanatiek trainer/coach van het tweede elftal van SJC. Die nogal eens dient te improviseren omdat de eerste selectie nogal eens dient te worden aangevuld vanwege veel voorkomende blessures.

Roy Haasnoot wil komend seizoen presteren in 1e selectie van SJC

Ik ben nu op een leeftijd dat het nog een keer kan. En ik denk, wanneer ik dit niet zou doen dat ik er later misschien wel spijt van krijg’. Dit vertelt de 29jarige SJC’er Roy Haasnoot, die heeft besloten dat hij er alles aan zal doen om een plaats onder de lat van het eerste elftal te veroveren.
Roy wordt overigens binnen zijn vriendenkring steevast aangeduid als ‘Aad’.  Een soms verwarrende (bij)naamgeving die ooit eens is ontstaan en die nog steeds hardnekkig in stand wordt gehouden.

Presentatie Younes Seghrouchni

De bekerwedstrijd tegen Willem II ondersteund door indrukwekkende aanmoedigingen van de SJC-supporters heeft een diep indruk achtergelaten op de 26jarige Younes Seghrouchni. De robuuste middenvelder is inmiddels aan zijn 3e seizoen bezig bij SJC.

presentatie Marcel IJzendoorn

Een gesprek met trainer Marcel IJzendoorn aangaan over voetbal is een gebeurtenis op zich. De gedreven coach van de SJC-selectie ademt voetbal. En een simpele eerste vraag in ons gesprek over SJC zorgt voor een heerlijke stroom van woorden en prestatie-superlatieven.
Toch willen we eerst nog even belichten wie Marcel IJzendoorn is. En even kort vernemen hoe zijn carrière in de voetbalwereld zich heeft ontwikkeld.
 

Presentatie Coen van der Meij

Aan het begin van dit voetbalseizoen maakte Coen van der Meij  de overstap van een vriendenteam bij vv Noordwijk naar de selectie van SJC. Hij begon zijn voetbal loopbaan bij Noordwijk, speelde er wel in de selectie maar besloot later toch met vrienden te gaan spelen.

Presentatie Richard Hoogervorst

Het is al weer zijn derde seizoen als teammanager van het SJC-vlaggenschip. Als jeugdleider en supporters van zijn zoon was hij al een graag geziene gast

Presentatie Xavi Noltenius van Elsbroek

In april 2020 gaf Xavi Noltenius van Elsbroek aan dat hij de overstap ging maken van zijn club van Nispen uit de Zilk naar SJC. Daarmee volgde hij zijn toenmalige trainer Roy Schulpzand, die toen bij SJC aan de slag zou gaan als assistent van trainer Marcel IJzendoorn. Xavi zegt er geen moment spijt van te hebben gehad hoewel hij erkend dat de overstap van de vierde klasse naar de toenmalige hoofdklasse wel moeilijk is geweest. En dat hij meer dan hard heeft moeten werken aan zijn fysieke weerbaarheid.

Presentatie Tristan van Weeren

Ons gesprek met doelman Tristan van Weeren begint direct in een zeer ontspannen sfeer. De doelman van het tweede elftal is na de blessures van Lex Hoogervorst en Willem Beuk een vertrouwd gezicht geworden op trainingen en in de dug-out bij de optredens van het eerste elftal, waar inmiddels Kevin Schelvis weer onder de lat staat. De beloning voor zijn positieve instelling is tot nu toe beperkt gebleven tot een invalbeurt in de bekerwedstrijd tegen het Rotterdamse BZC/Zuiderpark.

presentatie Puck Postma

De hernieuwde kennismaking met Puck Postma levert weer wat extra informatie op.
Zo heeft hij heeft inmiddels een verbazend lange en indrukwekkende loopbaan bij diverse grote  clubs in het voetbal afgelegd.
Op zijn vierde jaar werd hij lid van HBC waar hij als 10 jarige werd gescout door Stormvogels/Telstar.

Presentatie Tom Duindam

Tom Duindam is leerkracht in het basisonderwijs en gaat dagelijks naar Daltonschool Klaverweide tegenover het SJC-sportpark.
In tegenstelling tot veel jongens voetbalde Tom Duindam als jongetje veel liever buiten op de straat. Lekker vrijuit spelen vond hij veel leuker dan in het keurslijf van een club. 
Maar uiteindelijk kwam hij op zijn 10e jaar toch naar de Lageweg. Korte tijd later al werd het UVS.

Presentatie Sipko van Zundert

De in Alphen opgegroeide Sipko van Zundert was de snelle stopperspil in de jeugd van Alphia. Een heupblessure, die heden ten gade nog wel eens opspeelt, dwong hem om te stoppen met voetballen. Hij volgde een studie boekhouden maar werd al gauw compagnon en leidinggevende in een beddenspeciaalzaak met de opvallende naam ‘de Koffer’. 
In 1980 kwam hij naar Noordwijk en werd sponsor van SJC en ook een gewaardeerd speler in het toenmalige pretelftal ZZD

Presentatie Willem Beuk

Je wilt het niet geloven maar mijn vader enthousiasmeerde mij om voetballen op het schoolplein  in te ruilen voor voetballen in clubverband. En vervolgens was hij super enthousiast en stond echt elke wedstrijd bij Noordwijk langs de lijn om mij aan te moedigen. Dit vertelt ons keeper Willem Beuk die ook nog laat weten dat hij aanvankelijk als scorende spits actief was in de superliga. 

Presentatie Thijs van Donk

Een van de clubtalenten is ongetwijfeld ook Thijs van Donk. Die bezig is een permanent plekje te veroveren in de selectie van het eerste elftal. Maar weet dat er hard voor gewerkt moet worden en hij nog veel ervaring moet opdoen.
Thijs van Donk zit in het 4e jaar met zijn studie Finance and Control op de Haagse Hogeschool. Maar heeft gelukkig voldoende gelegenheid om naast zijn studie aandacht te besteden aan voetbal en het beschikbaar zijn voor de eerste selectie van SJC. 

Presentatie Kevin Schelvis

Een echte SJC-er die heel hard heeft moeten werken om erkenning te krijgen voor zijn keeperskwaliteiten. Als keeper van het derde elftal vocht hij voor een plekje in het tweede. In de selectie werd de plek onder de laat vaak gegund aan een ‘gehaalde’ speler. En uiteindelijk kon hij ponder de vleugels van Kees Zethof bewijzen over genoeg kwaliteit te beschikken om in de hoofdklasse actief te zijn. En hij is inmiddels al jaren een steunpilaar die de promotie na de spectaculaire winst op Rhoda Raalte de belangrijkste prestatie noemt. Ook al omdat er toen een spectaculaire ononderbroken reeks van 16 overwinningen was. Maar twijfelt direct omdat het kampioenschap in Assen tegen Achilles 1848 met de bijbehorende huldigingen natuurlijk ook heel spectaculair was.

Presentatie Sven Wisselink

Sven Wisselink is van de lichting jeugdspelers met talenten waar ook Jelle van Went en Mark Turk deel van uit maken. Hij zegt heel veel te danken te hebben aan toenmalig jeugdtrainer Arthur Aartse. Die veel aandacht besteedde aan de basis technieken die Sven zich eigen wist te maken. Sven Wisselink had altijd een voorkeur voor de nummer 10 positie maar werd in de SJC-selectie voornamelijk ingezet dienend op het middenveld waar hij te maken heeft met heel veel concurrentie.

 

Presentatie Frans van Niel

​Nadat hij 13 jaar bij  VVSB actief was geweest koos Frans van Niel voor SJC om daar te gaan samenwerken met trainer/coach Marcel IJzendoorn. Die immers ook een VVSB-verleden kent als speler en als interim-coach. Inmiddels is het voor Van Niel zijn 3e seizoen aan de Lageweg

Presentatie Timo Ruigrok

Een gedreven voetballer die, zoals hij zelf met nadruk laat weten, altijd wil winnen. En er is geen verschil merkbaar tussen een spelletje kaarten, tussendoor even darten, een bordspel of een belangrijke wedstrijd, Timo Ruigrok wil altijd alleen maar winnen.
 

presentatie Wesley Haasnoot

Opnieuw maken we kennis met een selectiespeler die voetbal met de paplepel heeft binnen gekregen. Vader was voetballer en zijn broers zijn nu actief in het zaterdagvoetbal bij SJC 1. Wesley is nu 4 jaar actief in de selectie. maar hij tekent aan dat hij nog geen volledig seizoen heeft afgewerkt. 

Presentatie Jelle van Went

Zijn debuut in de hoofdmacht van SJC was in Heemskerk. Op een zaterdagmiddag in de wedstrijd  tegen Odin ’59. Een blessure van toenmalig steunpilaar Tom Broekhuizen maakte de ziekenboeg van SJC overvol. En dit dwong toenmalig trainer Sjaak Polak om voor de jeugdige Jelle van Went, want daar maken we nu kennis mee, een basisplaats in te ruimen. 

Presentatie Aaron Koeman

De overstap van de Duinwetering naar de Lageweg is Aaron Koeman bijzonder goed bevallen. Van enige afstandelijkheid of rivaliteit bleek geen sprake. Op de hoek van de bar praten we na de donderdagavondtraining openhartig over voetbal en alles eromheen. Aaron zegt over de overstap: ‘Vanaf dag één was ik welkom, werd als het ware met open armen ontvangen. Deze club past precies bij mij. Veel inzet en hard werken maar na afloop gezellig even in het clubhuis blijven hangen’

Presentatie​ Chris Hoogervorst

Zorgen dat ik optimaal fit ben’. Dat was het spontane antwoord van Chris Hoogervorst op de vraag wat hij zelf zijn sterkste punt als voetballer vindt. En op de vraag of je hem ‘een trainingsbeest kan noemen is het antwoord ook bevestigend. En dat brengt ons ook direct bij het nare incident in de voorbereiding  op het seizoen  2021/2022. 

Presentatie: Frank Godijn

Leeftijd:        60 jaar
Clubs:           Foreholte en nu SJC
Functie:        Verzorger/Sportmasseur

Presentatie Jordy Groot

Leeftijd:              35
Eerdere clubs:    DSOV, AFC, SJC, Voorschoten ’97, SJC,
                           Quick Boys en opnieuw SJC
Positie:               Linkervleugelverdediger.
Favoriete Voet:  Links, tweebenig

Presentatie Martijn van Trigt

Alweer voor het 4e seizoen is Martijn van Trigt van vaste waarde voor het vlaggenschip  van de Jeroensclub. Het bleek al snel een speler die helemaal past binnen de SJC-familie.

Presentatie Richard Hartevelt

Inmiddels al 16 jaar in dienst van SJC. En in die jaren als de keeperstrainer een zeer gewaardeerd lid van de technische staf. Waar hij al die jaren al zijn eigen, soms opvallende rol speelt. Natuurlijk tijdens trainingen en bovendien in het begeleidingsteam tijdens de wedstrijden. We schrijven hier natuurlijk over Richard Hartevelt.

presentatie Ralph van Oosten

Ralph van Oosten                                                                                                                                   
Leeftijd:                               22jaar              
Clubs:                                  SJC
Positie:                                rechtsback/middenveld
Favoriete voet:                    Rechts

presentatie Mark Turk

Leeftijd:                            25
Clubs:                              SJC
Positie:                            Middenveld
Favoriete voet:                Rechts
            

presentatie Justin Vink

Leeftijd:                            24
Clubs:                               SJC, Vv Noordwijk
Positie:                             leider , lid van de staf
SJC-lid vanaf:                  toen hij 7 jaar was.

Presentatie Lex Hoogervorst

Noordwijker Lex Hoogervorst stelde zich op jonge leeftijd al een bijzonder doel. Wat zou het mooi zijn indien hij ooit in het eerste van SJC het doel zou mogen verdedigen en dat Opa Leo van der Weijden dat zou kunnen zien.

presentatie Rick Brabander

Op de vraag aan Rick Brabander wat zijn mooiste ervaringen zijn in zijn voetbalcarrière komt het antwoord opvallend snel. De derby’s waar ik als speler bij mocht zijn tussen Foreholte en Teylingen.
Nog duidelijk nagenietend vertelt hij over de spanning en de sfeer die deze wedstrijden kenmerkte.

presentatie Max de Haas

Dit seizoen werd  de SJC-verdediging versterkt met de komst van Max de Haas. Die we in de oefenperiode zagen optreden als een stevige centrale verdediger. Een stevige gebouwde  speler die over ervaring beschikt en niet gauw uit het veld geslagen lijkt te zijn.

Meldingen Nieuwbouw

Langzaam maar zeker begint de nieuwbouw helemaal af te komen. Het gebouw en velden worden al volop gebruikt.

Elektrische sloten clubgebouw geactiveerd

​Vanaf zondag 19 juni zijn de elektrische sloten in ons nieuwe clubgebouw geactiveerd. Dat was heel hard nodig.

Elektrische sloten clubgebouw geactiveerd

​Vanaf zondag 19 juni zijn de elektrische sloten in ons nieuwe clubgebouw geactiveerd. Dat was heel hard nodig.

Vorderingen nieuwbouw maart 2022 week 9

We proberen om elke week informatie te delen over de voortgang van de nieuwbouw. Dit doen we door nieuwe foto’s te delen. Dit keer over de week van 28 februari tot 5 maart.
De aannemer is op dit moment druk bezig met de aftimmering van de wanden en het aanbrengen van het plafond in de kantine.

Ontwikkelingen rond de in gebruik name nieuwe huisvesting SJC.

Ontwikkelingen rond de in gebruik name nieuwe huisvesting SJC.
 
Het college van B&W heeft bijgevoegde brief verzonden aan de gemeenteraad en aan SJC. De brief gaat over de claim van de stagnatiekosten tussen de gemeente Noordwijk en de BAM. Het laatste deel van de brief gaat over de oplevering. Uit dat deel van de brief wordt duidelijk dat het spannend is of SJC snel gebruik kan gaan maken van de nieuwe, fraaie huisvesting.

Ontwikkelingen rond de in gebruik name nieuwe huisvesting SJC.

Ontwikkelingen rond de in gebruik name nieuwe huisvesting SJC.
 
Het college van B&W heeft bijgevoegde brief verzonden aan de gemeenteraad en aan SJC. De brief gaat over de claim van de stagnatiekosten tussen de gemeente Noordwijk en de BAM. Het laatste deel van de brief gaat over de oplevering. Uit dat deel van de brief wordt duidelijk dat het spannend is of SJC snel gebruik kan gaan maken van de nieuwe, fraaie huisvesting.

Vorderingen nieuwbouw februari 2022, week 5

We proberen om elke week informatie te delen over de voortgang van de nieuwbouw. Dit doen we door nieuwe foto’s te delen. Dit keer over de week van 31 januari t/m 4 februari.

Klik hier om verder te lezen

Werkzaamheden parkeerterrein Lageweg

​Vanaf maandag 31 januari wordt er gewerkt aan het parkeerterrein Lageweg. 

Heb jij ideeën voor de visuals in de nieuwbouw

Heb jij ideeën voor de visuals in de nieuwbouw ?

Open huis nieuwbouw uitgesteld

De bouwcommissie wilde graag de leden uitnodigen om de nieuwbouw te bekijken.

Definitief ontwerp inrichting kantine

Definitief ontwerp interieur nieuwbouw gereed.
 
Deze week een heugelijke mededeling van de bouwcommissie. Het definitief ontwerp van de inrichting van het verenigingsgebouw is gereed. Hulde hiervoor aan Chris Hiep, bestuurslid nieuwbouw van SJC, maar in zijn dagelijks werk (interieur-)architect.
De afgelopen maanden is Chris met de bouwcommissie, de kantinecommissie en de besturen van de Supportersclub en Club van 100 intensief bezig geweest met de inrichting van ons gebouw.

Vorderingen nieuwbouw november 2021

Bijna elke woensdagochtend vergadert het bouwteam voor de nieuwbouw. Hierin zitten de aannemers, de gemeente Noordwijk en vertegenwoordigers van SJC. Vanuit SJC nemen Herman Meijvogel en Chris Hiep aan dit overleg deel.

Werkzaamheden op het sportterrein - Aanleg riool

Deze week ondervinden we behoorlijk hinder als gevolg van de aanleg van de riolering.
Dat betekent dat we die hinder zowel op het bouwterrein (BAM), als op het sportterrein (SJC) zullen merken.
Schematisch ziet de hinder er als volgt uit:

Voortgang nieuwbouw eind Oktober

Nadat SJC vorig week is opgeschrikt door het bericht dat de oplevering van de nieuwbouw twee maanden is uitgesteld, toch weer wat positief nieuws van de bouw. De oplettende bezoeker van het SJC complex kan zien dat de aannemer volop bezig is om het glas in de puien van het verenigingsgebouw te plaatsen.

aanleg leidingen nieuwbouw

T.b.v. de nieuwbouw moeten een aantal kabels en leidingen aangebracht worden. Deze leidingen lopen van de trafo bij de tijdelijke huisvesting naar de nieuwbouw.

wederom vertraging oplevering nieuwbouw

De gemeente Noordwijk heeft aan bestuur en bouwcommissie van SJC gemeld dat de oplevering van de nieuwbouw voor de zoveelste keer is uitgesteld.

Drone beelden SJC

De SJC drone is woensdagmiddag 15 september weer in de lucht geweest.
De opname is te vinden via....

Tochtportaal even verhuisd

​Het tochtportaal, de ruimte die ons publiek toegang biedt tot de kantine heeft even moeten wijken voor werkzaamheden aan het trafohuis.

Elektra voorzieningen SJC Complex

Deze week worden er werkzaamheden verricht voor de elektravoorzieningen op het SJC terrein.

Voortgang Grassmasterveld en Hoogste Punt

​De bouwcommissie heeft van de gemeente Noordwijk te horen gekregen dat de aanleg van het Grassmasterveld voorspoedig verloopt.

T-liggers geplaatst

Vandaag, woensdag 26 mei, is gestart met het plaatsen van de T-liggers die het dak van de sporthal van de nieuwbouw gaan vormen.
De SJC drone heeft hier een aantal opnamen van gemaakt, die zijn te zien op de volgende links naar youtube opnamen.

Activiteiten nieuwbouw gaan weer starten

“Herstart nieuwbouw”
 
Eindelijk kunnen we als bouwcommissie weer eens goed nieuws melden over de nieuwbouw.
Donderdagochtend 20 mei om 6:00 uur wordt gestart met het verwijderen van de grond die nu ligt op de plaats van het nieuwe hoofdveld. Deze grond wordt later gebruikt voor het talud van de nieuwbouw. 

Oplevering nieuwbouw verwacht op 1 februari 2022

Oplevering nieuwbouw verwacht op 1 februari 2022

Drone beelden nieuwbouw SJC april

Afgelopen week is de SJC drone weer in de lucht geweest om opnames te maken van de nieuwbouw.

Oplevering nieuwbouw SJC vertraagd

Oplevering nieuwbouw SJC vertraagd.

Presentatie Inrichtingsvoorstellen nieuwe kantine SJC

SJC mag zich gelukkig prijzen met veel deskundigheid in de bouwcommissie. De bouwcommissie heeft 

verlegging bouwweg SJC

De komende weken wordt de bouwweg verlegd.

nieuwbouw nieuws 5 maart

De afgelopen weken is er flinke voortgang geboekt in de bouw. Vrijdag 5 maart zijn er foto’s gemaakt op de bouwplaats.

Voorbereiding voor het verleggen van de bouwweg en bouwplaats.

​Vanaf het parkeerterrein aan de Van Berckelweg loopt momenteel een bouwweg over het nieuwe hoofdveld.

Nieuwbouw SJC vordert gestaag.

De SJC drone is deze week weer in de lucht geweest. Er zijn twee opnamen gemaakt. 

planning nieuwbouw

​Op de ledenvergadering van 12 januari heeft bestuurslid Chris Hiep een animatiefilm laten zien van de nieuwbouw.

Nieuws over de nieuwbouw

De nieuwbouwactiviteiten op het SJC complex vorderen gestaag. Op dit moment is de aannemer bezig om de betonnen wanden te realiseren voor de sporthal.

Drone opname nieuwbouw

Afgelopen week is de SJC drone weer in de lucht geweest. Dit keer om de werkzaamheden aan de betonwanden van de sporthal in beeld te brengen.

Drone opname nieuwbouw

Afgelopen week is de SJC drone weer in de lucht geweest. Dit keer om de werkzaamheden aan de betonwanden van de sporthal in beeld te brengen.

Betonvloer sporthal gestort.

Al veel weken is de aannemer BAM bezig met de vloer van de sporthal. Het is een traject waarin vele kilo’s wapeningsstaal, de isolatie en de leidingen zijn aangebracht.

Vorderingen nieuwbouw

​De aannemer heeft afgelopen week de bouwput helemaal uitgegraven. Dat is goed te zien op de bijgevoegde foto.

Eerste beton nieuwbouw gestort

Eerste beton gestort van de nieuwbouw. De SJC-drone is weer in de lucht geweest. 

beelden nieuwbouw vanuit De Hagen

Op dit moment is het gat, waar de sporthal komt, voor de helft uitgegraven.

Drone beelden nieuwbouw (2)

​De SJC drone heeft afgelopen week weer in de lucht gehangen.

De eerste paal zit op zijn plek

​De roerige geschiedenis rondom het tot stand komen van het nieuwbouwproject bij SJC is natuurlijk bekend

Funderingswerkzaamheden gestart

De aannemer is deze week gestart met het intrillen van de damwanden. Als de damwanden staan wordt de grond uitgegraven en worden de funderingspalen voor de verdiepte sporthal geheid.
De hei-installatie is inmiddels ook gearriveerd, zodat volgende week de start kan worden gemaakt met de heiwerkzaamheden.  

De planning voor de nieuwbouw is bekend

Begin april begint de aannemer (BAM) met het inrichten van de bouwplaats. Op 10 april gaat de aannemer het bouwterrein uitzetten, waarna in de week erna gestart wordt met grondwerk op maaiveld niveau.

start nieuwbouw

In de afgelopen periode zijn de definitieve contracten met de hoofdaannemer BAM en de installatietechnische aannemer MEGA Elektra getekend. 

vergunning nieuwbouw rond

Vanmorgen heeft voorzitter Herman Meijvogel op het gemeentehuis in Noordwijkerhout met wethouder Sjaak vd Berg, projectleiders Mark van Oostrum en Kees Caspers en enkele leden van de lokale pers bekend mogen maken, dat de vergunning voor het sportcomplex Lageweg afgegeven is en morgen in de Nederlandsche Staatscourant gepubliceerd zal worden.

Geen directe noodzaak voor behandeling raadsvoorstel…

De Gemeenteraad vergaderde afgelopen dinsdag, de 24ste september in De Duinpan in De Zilk.

Stand van zaken nieuwbouw SJC

Eind juni kon de bouwcommissie melden dat er geen bezwaren ingediend waren tegen de vergunning voor de nieuwbouw van SJC. Daarmee was de weg vrij om de bouwvergunning te verlenen. De afgelopen week kreeg SJC het bericht van de gemeente dat er een kink in de kabel is gekomen wat betreft het verlenen van de vergunning

Stand van Zaken Nieuwbouw

De stand van zaken van de nieuwbouw. Nieuws over de vergunning en de aanbesteding.

SJC verhuisd naar tijdelijke huisvesting

Op zaterdag 13 april is de tijdelijke huisvesting van SJC door de vereniging in gebruik genomen. De week daarvoor is hard gewerkt door heel veel vrijwilligers om alles te verhuizen naar de tijdelijke huisvesting. Daarvoor zijn veel mensen in de weer geweest, die zich spontaan aanmeldden. 

Informatie over de tijdelijke huisvesting

Op dit moment wordt er druk gewerkt om de tijdelijke huisvesting gereed te maken voor het gebruik vanaf a.s. zaterdag.
 

Update verhuizing 4 april

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 4 april

Voorbereidingen verhuizing tijdelijke huisvesting update 30 maart

De afgelopen week zijn er weer flinke stappen genomen om de tijdelijke huisvesting gereed te krijgen. Helaas moet ook geconstateerd worden dat de geplande aansluiting op de nutsvoorzieningen nog niet gereed is. Dat wordt de komende week nog spannend of dit allemaal op tijd lukt.

Update voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting.

Deze week is er door de firma Algeco druk gewerkt aan het aanbrengen van de verwarmingsinstallatie in de tijdelijke huisvesting.

Update voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting.

Deze week is er door de firma Algeco druk gewerkt aan het aanbrengen van de verwarmingsinstallatie in de tijdelijke huisvesting.

Plaatsing eerste units tijdelijke huisvesting

Vandaag zijn de eerste units van de tijdelijke huisvesting geplaatst. In dit eerste gebouw is plaats voor de kantine, de commissiekamer en de opvang van Humanitas.
 

Start bouw tijdelijke huisvesting

​Tijdelijke huisvesting
Afgelopen week zijn de eerste voorbereidende werkzaamheden begonnen voor de realisatie van de tijdelijke huisvesting. De aannemer is gestart met het grondwerk.

Stand van zaken nieuwbouw

Na de aanleg van het nieuwe veld, lijkt het er misschien op dat er niet veel gebeurd op dit moment, maar neemt u van ons aan dat er achter de schermen heel hard gewerkt wordt aan de totstandkoming van ons nieuwe complex.

Nieuwbouwplannen blijken niet zonder risico’s

De werkzaamheden op het SJC- complex aan de Lageweg hebben nu al zichtbare veranderingen gebracht.

Besteksfase nieuwbouw afgerond

Mijlpaal bij Voetbalvereniging SJC. Donderdag 8 november 2018 leverde het ontwerpteam SJC het bestek van de nieuwbouw op aan sportwethouder Gerben van Duin(rechts) en aan het bestuur van SJC. Een flink boekwerk. Voor een prachtproject.

De gemeenteraad is akkoord met het ontwerp nieuwbouw SJC

De gemeentelijke commissievergadering is een bijeenkomst waarin de politiek voorafgaande aan de gemeenteraadsvergadering zaken bespreekt die van belang zijn voor Noordwijk.
 

Update Nieuwbouw

Inmiddels maken we alweer een week of twee, met veel plezier, gebruik van veld 1. Maar helaas loopt het hele project iets achter op de planning.

Beelden nieuwbouw SJC

Beelden van het huidige SJC terrein.

De sloop is nu echt begonnen

De sloop is nu echt begonnen, zie bijgaand filmpje

Voortgang nieuwbouw

Er wordt keihard gewerkt aan het complex. Zo heb je inmiddels de bouwweg zien verschijnen over de velden 2 en 3.

Nieuwbouw S.J.C. officieel van start!

Donderdag, 7 juni was ‘t “Vroeg Dag”. Rond 08:00 uur was Dammy Heemskerk al bezig met koffiezetten voor journalisten, wethouders, en vele andere belangstellenden die aanwezig waren bij de officiële start van de bouw.

 

Stand van Zaken nieuwbouwplannen SJC

Even een kleine update van de bouwcommissie.
Op dit moment wordt er achter de schermen heel hard gewerkt aan het maken van het zogenaamde Definitieve Ontwerp van de nieuwbouw en gekeken naar mogelijke oplossingen voor de tijdelijke huisvesting. 

 

Update nieuwbouw

Afgelopen maanden is er druk verder gewerkt aan de nieuwbouwplannen van S.J.C. Alle adviseurs zijn inmiddels gecontracteerd en volop aan het werk. 

​Eerste ‘tastbare’ bouwhandeling volbracht

​Jawel…. een mogelijk “champagnemomentje”. De eerste, echte bouwhandeling is een feit. Want, afgelopen donderdag, de 1e juni werden er enkele peilbuizen de grond in “gedreven” op het gemeentelijk sportpark Lageweg.

Tijdslijn bouwproces onthuld

 
Zaterdagmiddag 15 april was de onthulling van de tijdslijn van het bouwproces.


 

Status nieuwbouwplannen SJC

Beste leden, 

Jullie hebben onderhand allemaal het heugelijke nieuws kunnen lezen, zowel hier op de site, als in andere diverse media over de status van de nieuwbouwplannen. 
Er is weer een hoofdstuk in onze nieuwbouwplannen afgerond.

 

Stand van Zaken nieuwbouwplannen SJC.

Regelmatig staat er in de regionale kranten informatie vanuit de gemeentelijke politiek over de ontwikkeling van de bouwplannen van het sportpark Lageweg. Vooral vanuit het college komt informatie hoe het ermee staat. Vanuit de bouwcommissie van SJC willen we de leden ook regelmatig informeren over de voortgang van de plannen. De vraag blijft wat kunnen we vertellen, maar ook wat nog niet. Een broedende kip moet je niet storen. Dus als het mogelijk is worden de leden via de website geïnformeerd. We streven er als bouwcommissie naar om, wanneer er nieuws te melden is, dit ook zo snel mogelijk op de SJC-site te plaatsen.

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 17 maart

Voorbereidingen verhuizing naar de tijdelijke huisvesting update 17 maart

Update nieuwbouw

Inmiddels maken we alweer een week of twee, met veel plezier, gebruik van veld 1. Maar helaas loopt het hele project iets achter op de planning.