Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

14-26 mrt AFSLUITING N444 Voorhout-Noordwijk IN BEIDE RICHTINGEN

Meerdaagse afsluiting N444 tussen Voorhout en Noordwijk in beide richtingen | 14-26 maart
In opdracht van gemeente Teylingen legt aannemer Heijmans de Noordelijke Randweg in Voorhout aan. In maart start een periode van intensieve werkzaamheden nabij de N444. In verband met deze werkzaamheden is de N444 meerdere dagen afgesloten tussen Voorhout en Noorwijk, in beide richtingen.

Uitvoeringsdata
De N444 is tussen Voorhout en Noordwijk volledig afgesloten van: Maandag 14 maart 05:00 uur t/m zaterdag 26 maart 05:00 uur

Omleidingsroutes
Verkeer vanuit Den Haag / Leiden wordt omgeleid via de N206. Verkeer vanuit Amsterdam wordt omgeleid via de N443 en N206. Lokaal verkeer wordt via gele informatieborden omgeleid. U dient rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Op bijgevoegde afbeelding staat het afgesloten weg gedeelte aangegeven in het rood. Tevens kunt u op deze afbeelding de omleidingsroute terugvinden die tijdelijk voor het verkeer wordt ingesteld in het groen.

Weergevoelige werkzaamheden
De werkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.


Informatie / contact
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de projectwebsite van de gemeente Teylingen: www.teylingen.nl/noordelijkerandweg.

Voortgang van de werkzaamheden volgen? 
Via de Heijmans BouwApp houden we u graag op de hoogte van het project. In deze App vindt u informatie over de werkzaamheden, de planning/bouwfasen en de verkeershinder.