Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

28 mei een dag vol festiviteiten

28 mei een dag vol festiviteiten.

Helaas geen verslag dit keer van onze speciale verslaggever, maar klik hier voor de samenvatting van BO.

Wat hebben we genoten gisteren, niet alleen door de overwinning van 2 – 1 op Purmersteijn, waarmee SJC zondag 1 de competitie afgesloten heeft met een 6e plaats maar ook van het geweldige optreden van Marco Schuitmaker die maar liefst driemaal zijn nummer 1 hit “Engelbewaarder” ten gehore bracht. Maar ook bekende en minder bekende SJC-ers maakten gebruik van het podium om te laten zien dat ze konden zingen. Wat een geweldige sfeer hebben we met z’n allen gecreëerd, uiteraard weer mede mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers.

Naast bovenstaande festiviteiten was er ook aandacht voor de speler van het jaar verkiezing, deze maal voor het laatst geregeld door Joop van Abswoude die na vele jaren afscheid nam als voorzitter van de Club van 100. Joop kondigde zelf zijn opvolger aan en dat is geen onbekende: Herman Meijvogel neemt het stokje van Joop over. De uitslag is geworden:
Martijn van Trigt
Jordy Groot
Enim Vllasaku


Ook werd nog aandacht besteed aan het vertrek van Maarten Timmer, al 11 jaar de verzorger van het eerste elftal.


Ook Sjaak Verkade werd in het zonnetje gezet, hij nam na 25 jaar afscheid als radioreporter bij BO, waar hij vele malen de wedstrijd  verslaggeving van zondag 1 heeft verzorgd.

Maar de laatste bos bloemen was voor Johanna Oskam die stopt met de sportfotografie van zowel de thuis en uitwedstrijden van zondag 1. Gelukkig blijft ze wel actief binnen de vereniging voor het vastleggen van evenementen, eventuele teamfoto’s en overige special momenten.