Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

a.s. zaterdag campingfeest“Na twee jaar van roet in het eten door het bekende Covid verhaal gaat het dan zaterdag 16 april eindelijk weer gebeuren. 24 Uurs sportcafe De Dart balsponsor van het vlaggenschip van onze zaterdag tak. Uiteraard kijken we uit naar het feest na afloop maar niet voordat we zijn getrakteerd op een voetbalfeest tussen koploper Meerburg en de mannen van Rob Timmerman. Ondersteund door de warme klanken van blaaskapel Ladder(s)zat.

En na de wedstrijd, ja na de wedstrijd is het dan eindelijk zover. Het laatste weekend kamperen aan de Lageweg. Na jaren van koude douches, met je handdoekje over de gang rennen en lauw bier gaat het dan toch gebeuren; verhuizen. Dit laatste weekend in de tijdelijke kantine laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan.

Nog een keer kamperen met huis DJ's Dandy en Aad en om het helemaal af te maken komt zanger Danny Plezier ook nog een moppie zingen. Aan de inwendige mens is ook gedacht. De beste keurslager (Krijn v/d Bent) van Noordwijk en omstreken verzorgt heerlijke broodjes. Dus joggingsbroek uit de kast, sokken aan en de slippers erover!

Tot snel op de camping!