Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Verslag SJC Zaterdag 1 - Warmunda

Sjc 102 jaar en dat was wat later want 2 jaar geleden gooide Corona het feest in het water ! Het zal later op deze zaterdag een fantastische feest te zijn geweest met één overwinning voor onze oofdmacht sjc zondag met 3-0 op alcides uit Meppel Maar voor deze wedstrijd stond natuurlijk de wedstrijd van ons aller zaterdag 1 op het programma tegen het altijd lastige Warmunda ! Om 16.00 werd er afgetrapt na eerst onze pupil van de week Jesse van de Deyl die het goede voorbeeld gaf om die bal in de touwen te jagen ! Jesse klasse man !

Een wedstrijd tegen Warmunda is altijd een potje waar wel de laatste jaren wat gebeurd ! En weer was het vandaag weer een moment waar heel veel en lang over gesproken is na de wedstrijd in de fantastische kantine ! Maar daar kom ik later nog op terug !

De eerste helft begin Warmunda fel en was de ploeg die het dominantste was op het veld ! SJC stond goed achterin maar de slag Werd wat verloren op het middenveld door wat omzettingen in het elftal Kansen nee niet echt vond ik , maar misschien dat iemand dat anders heeft gezien ? Lees het verslag verder door hier te klikken.