Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

afronding stoeltjesactie

Bord met namen van donateurs stoeltjesactie  officieel onthuld
 
SJC sloot op zondag 5 maart de stoeltjes-actie van de fonkelnieuwe stadion-tribune officieel af met de onthulling van de namen van de 191 donateurs. Een duidelijke blijk van waardering voor de steun die de club opnieuw heeft ervaren van mensen die de voetbalvereniging SJC een warm hart toedragen en bereid bleken om één van de totaal 265 tribunestoeltjes voor een bedrag van 100 euro voor hun rekening te nemen.
 
Het was voor de huidige  voorzitter van SJC Rob de Jong volgens zijn eigen zeggen de eerste officiële publieke handeling. De voorzitter moest direct na zijn verkiezing zijn activiteiten in eerste instantie opschorten vanwege gezondheidsproblemen maar hij is inmiddels dus weer volop actief. 

De voorzitter heette al aanwezigen van harte welkom en vroeg deze middag extra aandacht voor de vrijwilligers die bereid bleken om het initiatief te nemen en als commissie uitvoering te geven aan de doelstelling om de nodige donateurs te werven.
 
Rob de Jong dankte met nadruk Ernst de Bes, Bart Star en Joppe Koning die samen met duizendpoot, bouwcommissielid  en penningmeester Kees Wassenaar de klus hadden weten te klaren.
Met de donaties konden alle tribunestoeltjes worden betaald en er bleef nog geld over om te investeren in de geluidsinstallatie rondom de velden.
 
SJC speelde deze middag de met 3-1 gewonnen competitiewedstrijd tegen VKC.
Aan de rand van het speelveld werd kort voor de aanvang van de wedstrijd een bord onthult waarop alle namen van alle stoeltjes-donateurs te lezen zijn. Op de volle tribune waren heel veel donateurs getuige van dit officiële moment. Vervolgens was er in de kantine niet alleen koffie met gebak  maar voor de liefhebbers ook een feestelijk drankje .