Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Al ruim € 5.000 voor Spieren voor Spieren in aanloop naar HIP Snurkfestijn

Onder de trouwe leiding van Jochem van der Zalm en John Hoogeveen wordt er ook dit jaar in aanloop naar het HIP Snurkfestijn 2022 geld ingezameld voor het goede doel: Spieren voor Spieren. Enorm trots zijn we dat alle kids en betrokken teamleiders ruim een week voor het festijn samen al meer dan € 5.000.- hebben ingezameld. Zondag 26 juni zullen we ter afsluiting van het festijn de cheque overhandigen.

Kids aan de slag om geld in te zamelen
Met wat enthousiaste begeleiders en ouders als motor zijn de meest fantastische inzamelacties opgezet. Zelfs bij het vertrek naar kamp van de JO9 en JO10 konden er prachtige pioenrozen worden gekocht, er zijn plastic flessen ingezameld, tijdens verjaardagen QR codes gedeeld. De tuinenmarkt gaf aanleiding om allerlei lekkernijen te verkopen en ook de verkoop van stroopwafels verliep perfect. Enorm trots zijn we op iedereen die op welke manier dan ook geld inzamelt. Sporten is helaas niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid en ook dat geven we de kids bij SJC graag mee.  

Ook nog doneren?
We hebben ons streven van € 5.000,- gehaald, maar daar laten we het natuurlijk niet bij. Stiekem hopen we dat we de € 6.000,- gaan aantikken. Dus wilt u nog doneren? Doe het dan snel. Via onderstaande link komt u op de speciale actiepagina van SJC bij Spieren voor Spieren. Of misschien komt er nog wel iemand bij u aan de deur. Dan weet u waar het voor is en hopen we op uw bijdrage.