Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Balsponsors SJC-Alphense Boys: Van Doorn Logistics en Kick Wiegman hypotheken

Welkom bij Van Doorn Logistics

De logistieke dienstverlener waar persoonlijke service, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Vanuit Noordwijk wordt een compleet logistiek pakket verzorgd.

Van Doorn Logistics is sterk in het organiseren van oplossingen-op-maat en beschikt over een uitgebreid netwerk van agenten, expediteurs en vervoerders in binnen- en buitenland. Vooral op het gebied van expeditie, nationale en internationale transporten is veel kennis en meer dan 24 jaar ervaring aanwezig.

Als logistiek dienstverlener zijn wij een ideale partner voor uw bedrijf, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en u geen kostbare tijd verspilt.
Zie verder op onze website.


----------------------------------------------------------------------------

WELKOM BIJ KICK WIEGMANS HYPOTHEKEN


Kick Wiegmans Hypotheken staat voor kwaliteit. Wij adviseren jou  over de meest voordelige hypotheekmogelijkheden en -oplossingen. Of je nu kunt besparen op je hypotheeklasten door het oversluiten van je hypotheek of wat de beste hypotheekverstrekker is voor je volgende woning, het maakt niet uit. Wij geven jou het beste advies! Maar dan ben je er nog niet. Het goed en snel een akkoord krijgen op je hypotheek is een vak apart en ook daarvoor staat ons TOP-team voor je klaar. Kick Wiegmans, Bart Eveleens en Cindy van Dijk (hypotheekadviseurs) geven jou een persoonlijk, voordelig en vooral duidelijk en begrijpelijk hypotheekadvies. Hierbij kijken zij naar alle opties die voor jouw situatie van toepassing zijn en komen dan met de beste oplossing! Bianca Slootweg en Monique de Geus (assistentes) zorgen daarbij voor een optimale en klantvriendelijke begeleiding van het administratieve traject tot het akkoord op de hypotheekaanvraag. Niet voor niets wordt onze dienstverlening door onze klanten als beste beoordeeld in de hele regio en daar zijn wij uitermate trots op!

Zie verder op onze website