Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Balsponsor SJC-BeQuick 1887

Het was in het voorjaar van 1979, een paar weken voor de kampioenswedstrijd van SJC, destijds in de 4e klasse A van de KNVB West II tegen s.v. Bernardus, toen enkele enthousiaste supporters van SJC vonden dat er maar eens een supportersvereniging moest worden opgericht.

Eerst toog men met vier touringcars van Brouwer’s Tours naar Hazerswoude om de strijd aan te binden tegen s.v. Bernardus voor het kampioenschap van de 4e klasse en deze werd op grandiose wijze behaald. Een prachtig moment om de Supportersvereniging SJC op te richten en dat gebeurde dan ook, om precies te zijn op 15 juni 1979.

Inmiddels is de Supportersvereniging niet meer weg te denken binnen het SJC verenigingsleven.

In 1995 toen de Voetbalvereniging SJC 75 jaar bestond, tastte de Supportersvereniging ter gelegenheid van dit heugelijke feit diep in de buidel en werd er een geweldig mooie lichtinstallatie rondom het 1e veld aangeboden.

In 2001 participeerde de Supportersvereniging SJC samen met de SJC Club van 100 en de Voetbalvereniging SJC in de bouw van uitbreiding bestuurskamer en een nieuwe bespreekruimte. Twee geweldige hoogtepunten in het bestaan van de Supportersvereniging.

Op 15 juni 2004 vierde de Supportersvereniging haar 25 jarig bestaan en heeft men ter gelegenheid daarvan de Voetbalvereniging SJC een zogenaamde "beamer" als geschenk aangeboden.

De Supportersvereniging SJC heeft meerdere malen bewezen, dat zij de Voetbalvereniging SJC ondersteunde, waar zij dat nodig vond en zal dat ook blijven doen.

Daarnaast doet zij jaarlijks veel aan ondersteuning zowel naar de prestatieve als naar de recreatieve tak van SJC waar men deze behoefte kenbaar maakt en waar zij dat nodig acht.