Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Balsponsor SJC-Emmen: vd Putten en Rubes US Tax Services

Voor de wedstrijd SJC - Emmen heeft SJC liefst twee balsponsors.
De 100 jarige Gebroeders van der Putten en Rubes US Tax Services

Gebroeders van der Putten
Wat 100 jaar geleden met paard en wagen begon, is uitgegroeid tot een brede dienstverlener in grond- en sloopwerken, transport en afvalcontainers. Na een eeuw aanwezigheid is Gebr. van der Putten niet meer weg te denken uit de regio Duin- & Bollenstreek. Welkom bij ons familiebedrijf.
Ons bedrijf is gestart door de broers Hein en Cees van der Putten. Een eeuw later staan hun namen nog steeds trots op onze gevel. Hun spirit en ondernemers- drift is al die tijd bewaard gebleven. Vandaag staan de twee broers uit de derde generatie, Hein en Wim aan het roer van Gebroeders van der Putten. Samen met de vierde generatie Jan en Hein Jr. en een hecht team streven ze elke dag naar beter.
Onze branche en producten zijn boeiend. Er gaat bijna geen dag voorbij of er doen zich weer nieuwe mogelijkheden voor om afval en puin naar nieuwe herbruikbare grondstoffen en materialen om te zetten. Dat zien we terug in onze resultaten.
Jaarlijks verwerken we ongeveer 2,7 miljoen kilo afval, waarvan inmiddels 91% gerecycled wordt naar ontelbare producten die je elke dag tegen komt. Verwerking van puin en afval is dankbaar werk.

Rubes US Tax Services
Rubes US Tax Services is gespecialiseerd in Nederlands/Europees-Amerikaanse belastingvraagstukken voor zowel bedrijven als particulieren. Wij helpen particulieren aangifte te doen in Amerika en zorgen ervoor dat er geen dubbele belasting wordt betaald. Onze diensten voor bedrijven zijn erop gericht om voor beide belastingstelsels fiscaal optimale rechtsvormen in te richten en te administreren.