Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Bericht van overlijden van Sjaak Wijnands

Ons bereikte het bericht, dat Sjaak Wijnands op 26 oktober jl. is overleden. Sjaak was al enige tijd ziek, maar toch bij elke thuiswedstrijd aanwezig om met dochter en kleindochter naar de verrichtingen van zijn club SJC te kijken op de het Sportpark Lageweg.

In zijn jeugd voetbalde Sjaak bij SJC en bleek een tweebenige spits. In de jaren 1970/1980 was hij coach van het Damesteam van SJC. Daarnaast zag hij als scheidsrechter toe op de verrichtingen van de spelers binnen de lijnen en “floot” menige wedstrijd voor de club en haar leden. Ook klusjes op het veld, in de kantine of aan de kleedkamers waren wel aan de waakzaamheid en oplossingen van Sjaak besteed.

Deze zaken en de vele andere werkzaamheden, die Sjaak voor onder andere Kunstklank en het Cultuur Café verrichtte, zijn niet ongezien gebleven bij de Koning, want dit alles heeft mogen ontaarden in een Koninklijke Onderscheiding in 2017. Toen werk Sjaak benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Namens leden en bestuur van de voetbalvereniging SJC wensen wij de familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur SJC