Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Besteksfase nieuwbouw afgerond

Mijlpaal bij Voetbalvereniging SJC. Donderdag 8 november 2018 leverde het ontwerpteam SJC het bestek van de nieuwbouw op aan sportwethouder Gerben van Duin(rechts) en aan het bestuur van SJC. Een flink boekwerk. Voor een prachtproject.

 

Tja.... na jarenlang plannen maken met dit team: Niek Oosthoek, Mark van Oostrum, Kees Caspers, Jaap Bekkers, Herman Meijvogel en Chris Hiep werd op donderdag 8 november het bestekboek aan wethouder Gerben van Duin overdragen. De plannen staan op papier, we kunnen op zoek naar een aannemer. Chris Hiep kon er vandaag echt niet bij zijn, maar geloof me, zijn inzet is voor de Voetbalvereniging SJC onbetaalbaar.!!! en natuurlijk alle leden van onze BouwCommissie..!!!!!)
Met dit bestek wordt gestart met de aanbesteding. Daarbij worden via een aanbesteding aannemers uitgenodigd om in te schrijven voor dit werk. De planning van de aanbesteding geeft aan dat in februari de aannemers hun prijs zullen indienen en dan, als alles goed verloopt, in maart 2019 gegund kan gaan worden. 

De bouwcommissie SJC