Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Hinder en beperkingen bij FC Lisse

Hinder en beperkingen bij nieuwbouw FC Lisse:
Tot komend najaar wordt op ons sportpark nog volop gebouwd aan de nieuwe accommodatie. Uiteraard zijn wij erg blij met de komst van deze nieuwe accommodatie, maar het betekent helaas wel dat we ook de komende weken nog te maken zullen hebben met hinder en met beperkingen. Niet alleen wij, maar ook onze bezoekers krijgen te maken met het zeer beperkte aantal kleedkamers dat we momenteel nog ter beschikking hebben. 

Wekelijks zal het wedstrijdsecretariaat van iedere bezoekende vereniging door ons nogmaals worden geïnformeerd. Voor alle teams wordt in de voetbal.nl app aangegeven of er eventueel wél een kleedkamer beschikbaar is, maar voor de leeftijdscategorie tot en met O12 zal dat sowieso niet het geval zijn. 

Door vóóraf iedereen zo goed mogelijk te informeren, kunnen vervelende verrassingen bij aankomst op ons sportcomplex voorkomen worden en hopen wij op ieders begrip.

Wij hopen op uw begrip voor eventueel ongemak en kijken er al naar uit iedereen spoedig te mogen ontvangen op onze nieuwe eigentijdse accommodatie.

Bestuur FC Lisse