Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Brainstorm bestuur senioren


Afgelopen maandag had het bestuur samen met Tomas van Rijn, als contactpersoon van de lagere senioren, een brainstormsessie georganiseerd. Twee weken daarvoor waren, via de mail, alle SJC voetballers en voetbalsters benaderd om met het bestuur te brainstormen. Het bestuur had stilletjes gehoopt dat er wel zo’n 20 leden zouden aansluiten. Het was dus wel wat teleurstellend dat het beperkt bleef tot 4 voetballers. 
Het belangrijkste doel was om met spelers van de seniorenteams de mogelijkheden te bespreken hoe de competitie na voldoende vaccinaties weer op te kunnen starten. En welke ideeën er voor de korte en wat langere termijn leven onder de senioren.
Een aantal mogelijkheden zijn geopperd, zoals het organiseren van een interne competitie met de seniorenteams, doorspelen in de zomermaanden, een interne 7 tegen 7 competitie starten. Afgesproken is dat er bij de senioren geïnventariseerd wordt waar hun voorkeur naar uit gaat. 
Op dit moment kunnen de spelers onder 27 al een balletje trappen. Op zowel de zaterdag als de zondag wordt hier al gebruik van gemaakt. Nu het kabinet heeft besloten dat vanaf 31 maart de avondklok naar 10 uur gaat,  ontstaan er ook weer meer mogelijkheden om ook ’s avonds te gaan trainen.
Ook is afgesproken dat op het moment dat het weer mogelijk wordt om consumpties te nuttigen op het SJC complex vanuit de vereniging iets voor de teams wordt georganiseerd om de team- en verenigingsbinding weer te herstellen.
Als er ontwikkelingen zijn wordt dat via de website van SJC gecommuniceerd, en uiteraard ook in de verschillende app-groepen van de teams.
 
Bestuur SJC en Tomas van Rijn.