Een ambitieuze vereniging die verenigt!

Nieuwsbrief

Weet wat er speelt bij jouw vereniging. Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.


Typ bovenstaande code over.

Chiel Smit lid van verdienste SJC

Ver voor de coronatijd had Chiel Smit aan het bestuur aangegeven dat hij wil de stoppen als wedstrijdsecretaris van SJC. Chiel, zou Chiel niet zijn, als hij zich ook zou inspannen om een opvolger te vinden voor deze belangrijke functie binnen SJC. Vanaf vorig seizoen heeft Max Bel de taak van wedstrijdsecretaris op zich genomen. Waarbij hij altijd een beroep op Chiel kon blijven doen. Het bestuur van SJC had al snel nadat Chiel bekend gemaakt dat hij zou stoppen besloten om Chiel lid van verdienste te maken. Maar een fysieke ledenvergadering, waar normaal gesproken de speldjes van lid van verdienste worden uitgereikt, kon niet worden gehouden. 
Afgelopen zaterdag is penningmeester Kees Wassenaar bij Chiel en zijn partner Gaby langs geweest om het speldje van lid van verdienste uit te reiken. Vanaf 1969 is Chiel al lid van SJC. Naast het wedstrijdsecretariaat heeft Chiel veel meer verdienste voor SJC gehad. Van keeper van het eerste elftal tot scheidsrechter, van jeugdleider tot contact persoon voor de lagere senioren. Chiel heeft zijn sporen verdiend binnen SJC en deze onderscheiding komt hem absoluut toe.
Op dit moment gaat veel van de vrije tijd van Chiel zitten in zijn kleinzoon die momenteel in de landelijke jeugddivisie bij Quick Boys voetbalt en in zijn andere hobby bowlen. Chiel is een echte SJC’er en we zullen hem zeker ook bij SJC weer zien.
 
Bestuur SJC